sapņojam


31. Jūlijs 2006

Ir šis tas ar ko padalīties... :) @ 17:36

[info]josephine16:

Tā kā man šorīt bija jāceļas četros, lai brauktu uz Valmieru [no Lubānas o_O] rakstīt [autoskolas] eksāmenu, tad vakar vienpadsmitos ielikos giltā un centos sevi pozitīvi noskaņot.
Nogūlos uz muguras, kādu ilgāku laiku cenšoties uzmanību pievērst tikai tam, kā elpoju. Maksimāli dziļi, cik vien dzīvības tilpums atļauj. Tad pēc kāda laika uztaisīju tā saukto "mironi" :D Sasprindzināju visu, ko vien varēju sasprindzināt, tā kādu brītiņu paliku, tad pilnībā atslābinājos. Patīkama sajūta! :)
Tad domāju vēlreiz pamēģināt to Erinas metodi , bet komplektā ar vienkāršu teikumu pašsuģestijai.
Tā nu es tur čakarējos, vislaik taisīdama acis vaļā un pie sevis atkārtojot to vienu teikumu... līdz... nemaz nepamanīju, kad jau bija atkal tā sajūta... nemāku aprakstīt. Tā sajūta tāda it kā tu ietu vairākiem līmeņiem cauri... bet vienmēr apstājies kaut kur netālu pirms gala mērķa un viss... tad tā sajūta pazūd... noplok.
Tad pamodos[?] un bija tāda šausmīgi laba, patīkama sajūta... tāda pūkaini mīgsta. Tāds miers, tika labi. Tad atkal pievērsos pašsuģestijai, līdz atkal nepamanīju, kā aizmiegu.
Es jau biju paspējusi aizmirst, cik sapņi var būt kvalitatīvi. Tik dzīvīgi, detalizēti un krāšņi. Taisni vai prieks. Vienā sapnī tika uzlaista gaisā Valmiera [tā kā izdomāju, ka neko tādu tālāk sapņot negribu atkal piecēlos un drīz vien aizmigu]. Cits sapnis bija par vienu viesnīcu, kurai vienīgai bija pieejami nežēlīgi ūdens resursi... un tad kā tā viesnīca šķaidījās ar ūdeni pa labi un pa kreisi, izrādot savu varenību :D
Bet vislabāk man patika sapnis par parasto zīmuli! :D Man viņu vajadzēja dabūt... uh.... spiegu pakaļdzīšanās un kaudzēm intrigu viena parastā zīmuļa dēļ! Bet tas viss tik spilgti un dzīvīgi! Skaidri sajutu un redzēju, kā aizbāzu to zīmuli sev aiz piedurknes un tad paķēru vēl vienu feiko zīmuli, ko uzrādīt gadījumā, ja kāds mani noķertu :D


bet nu labi... tagad gan viss... /me tā jau pēdējiem spēkiem šito uzskribelēja... gribēju pagalīties... tagad viss! Iešu gulēt!
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]cannibalsmith
Date: 31. Jūlijs 2006 - 18:10
(Link)
> Tā sajūta tāda it kā tu ietu vairākiem līmeņiem cauri...
Ķipa krīti gultai cauri?
[User Picture Icon]
From:[info]josephine16
Date: 31. Jūlijs 2006 - 19:22
(Link)
Nē, drīzāk, kā celtos augšā... ar galvu pa priekšu... it kā cauri sajūtu līmeņiem... arvien augstāk un augstāk... un tad viemēr rodas tā sajūta nu vēl bišķīt... vēl tikai gabaliņu tālāk. Nezinu, grūti aprakstīt tādas sajūtas.