Rudaks, Uldis


Reply To:

(bez virsraksta) @ 13:44

[info]sveetaa_seeta posted in [info]rudaks:

sestdien biju vienā ballītē ar uldi. tur cilvēkiem bija jānāk ar savu cienastu. uldis atnesa un avīzē uzcepa siļķes. tas bija tiešām ļoti garšīgi. lai nebūtu jāmirst no slāpēm, līdzi bija paņēmis arī šņabi "sos". uldim bija krekliņš ar sarkanām un melnām svītrām. grēviņam bija jaciņa ar daudz šaurākām melnām un sarkanām svītriņām. tas nozīmē, ka grēviņš ir mazais rudaks.
beigās kopā ar ulda draudzeni un viņu pašu devāmies pie ulda un viņa sunīša odiņa uz mājām. es ulda mājās biju pirmoreiz. viņa sunītis odiņš bija ļoti priecīgs un izplucināts, redzēju arī maisu, kurā uldi salicis izplūkāto odiņa vilnu, kuru savērps dzijā un adīs sev odiņa džemperīti. pirmā no rīta piecēlās ulda draudzene, jo viņai bija jādodas uz talku. es un uldis pamodāmies vēlāk. uldis vairākkārt prasīja, kur palikusi viņa draudzene. kad sacīju, ka viņa devusies uz talku, viņš sadzirdēja, ka viņa dzerot alu. pašā rīta agrumiņā uldis devās uz virtuvi, kur mazliet pamielojās ar glāzēs atstāto šmigu, tiesa pārējā šmiga, kas atradās pudelē, bija noslēpta. kad ulda draudzene devās prom, solīju, ka izvedīšu ārā odiņu. kad grasījos tā darīt, izrādījās, ka uldis pats labprāt nāks ārā ar odiņu. tā pastaigājāmies, un es devos mājup.
vakar uldis man zvanīja un kārtējo reizi stāstīja, ka ir nolēmis kļūt stāvus bagāts un kardināli mainīt savu dzīvi. tā kā gan man, gan ulda draudzenei ir grūtības atrast darbu, tad viņš mums izlīdzēs - pieņems labi atalgotā darbā. protams, tur strādās arī vienkārši strādnieki ar mazu aldziņu, bet mēs esam labas draudzenes, tāpēc mums būs labie darbi. ulda draudzenei būs darbs ar bišķiņ lielāku algu, bet gadījumā, ja man neliksies godīgi, ka ulda draudzenei ir tāda alga, viņas pienākums būs par mūsu algas starpību kaut ko man uzsaukt bārā. domāju, ka viss ir godīgi.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Rudaks, Uldis