Rudaks, Uldis


6. Oktobris 2007

(bez virsraksta) @ 15:05

[info]sveetaa_seeta:

visi, kas vakar nedzirdēja ulda raidījumu, ir neveiksminieki un ļoti daudz palaiduši garām. lai arī tas varēja izraisīt sliktu dūšu, jāatzīst, ka tā bija rudaka esence. kad tur ierados es, viena 0,7 balzama pudele bija izztukšota un tukšojās nākamā, protams, uldis nebija viens, jo pretējā gadījumā sen jau būtu hospitalizēts. ar raidījuma viesi hariju eglienu no grupas "maciņi" viņi sprieda par to, ka visi zina, kas ir sēkla, bet retais zina, kas ir sēklinieki. un retajam "no mums" ir tik lieli sēklinieki kā citplanētiešu govīm. uldis bija ticis pie gana labām burām, lai vairs nejēgtu, kādas pogas jāslēdz, tālab klīst baumas, ka laiku pa laikam ēterā iestājies divu minūšu klusums. kad uldim zvanīja radioklausītājs uz ēteru, uldis pacēla klausuli, nesaslēdza pareizās pogas un tāpēc neko no klausītāja teiktā nevarēja dzirdēt. tā uldis izdarīja šādu spriedumu virkni: "laikam zvana visvaldis. visvaldis kaut kur  ir aizgājis. laikam dirst."  spriedums, protams, tika atskaņots ēterā. cik zinu, tāds tēls kā visvaldis iepriekš nav pieminēts. uldis mani rāva aiz matiem. līdzīgi kā tumora prezentācijā. es viņam aizrādīju, uz ko uldis atbildēja, ka man būtu jāpriecājas, ka ir vismaz kāds, kurš mani rauj aiz matiem, jo viņš var derēt, ka citu tādu cilvēku man nav. nav jau arī.

uldis savu raidījumu beidza aptuveni 23 minūtes vēlāk nekā vajadzētu. tā jau nekas, bet meitenes no nākamā raidījuma gaidīja šo mirkli. uldis pieteica nākamo raidījumu apmēram šādi: "Jums šķiet, ka esat vēlu pamodušies? (te ir teksts apmēram par to pašu tēmu, bet īsti neatceros) nē, Jūs esat pamodušies tieši laikā, jo tagad būs astrobanga!" par to viņš meitenēm aizkdarā pieprasījis miljonu, bet beigās sacījis, ka pietiks, ja laiku pa laikam viņu uzcienās ar jaunām dziesmām. foršām. nu, tādām kā late of the pier "bathroom gurgle", par ko uldis bija patiesā, patiesā sajūsmā un laiku pa laikam dziedāja pat līdzi. uldis palika uz dzīvi astrobangas raidījumā. klausītājiem viņš stāstīja, ka gribētu abas raidījuma vadītājas redzēt plikas. vēlāk izfantazēja tik tālu, ka reiz viņas nākušas viņam virsū kailas, uldis teicis, lai nu beidz, bet viņas tik un tā nākušas un berzējušas savus ķermeņus gar uldi, tas ir bijis un būs pēdējais sekss ulda mūžā. kad uldim aizrādīju par faktu nesakritību ("gribu viņas reiz redzēt plikas"/"viņas nāca man kailas virsū"), viņš teica, ka ir spontāns cilvēks, tāpēc dažreiz nedomā, ko runā. uz beigām uldim ar runāšanu veicās galīgi švaki, jo burtiņi vairs negāja secīgi viens pēc otra, bet sasprūda mutītē. kad astrobangas meitenes devās prom, uldis palika radio. varbūt labi, ka tā, savādāk būtu vēl apgāzies, jo pēdējās piecpadsmit radījuma minūtes uldis esot gulējis klēpī vienai no raidījuam vadītājām, laiku pa laikam stāstot, cik ļoti mīl savu draudzeni.

šorīt man bija zvanījis uldis. neatbildēts zvans. atzvanīju. viņš stāstīja, ka ir līdz galam apvainojies uz savu draudzeni. es prasīju, kas par lietu. izstāstīja. tad es viņu pierunāju, ka tomēr jāmāk uzklausīt tas, ka kāds saka kaut ko sliktu, jo viss dzīvē nav labs, bet jārunā ir par visu. sarunas beigās uldis, šķiet, jau bija nolēmis nepvainoties, jo paprasīja, kādu dāvanu pirkt vārda dienā anetei.

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]kaplacis
Date: 6. Oktobris 2007 - 20:25
(Link)
trakais, trakais uldis!
[User Picture Icon]
From:[info]ojars
Date: 7. Oktobris 2007 - 00:22
(Link)
man sāk rasties atkarība, no, tavu stātu par Uldi, lasīšanas...
[User Picture Icon]
From:[info]sveetaa_seeta
Date: 7. Oktobris 2007 - 14:56
(Link)
teorētiski tūliņ vajadzētu rakstīt vēl vienu

Rudaks, Uldis