Rudaks, Uldis


(bez virsraksta) @ 21:45

[info]sveetaa_seeta:
vakar biju pastaigā pa pļavniekiem ar uldi un viņa draudzeni. uldim uzaugusi liela bārda, izksatās pēc runča. tieši tāpēc ir ļoti mīļi, kad uldis prasa, kas tas tāds meža kaķis un kāpēc tāds vajadzīgs. izteicu minējumus par adrenalīnu un iespēju sasisties, bet tomēr nesasisties. uldis atteica, ka tad jau labāk darīt kā viņš - piedzerties, nokrist, sasist galvu (uzdodot pāris kontroljautājumus ulda draudzenei, tapa skaidrs, ka pēc šī kritiena uldis palicis stulbāks). ne speciāls inventārs vajadzīgs, ne sniega dēlis, nekur nav jābrauc, jāmaksā par pacēlāju.
bijām iegājuši mcdonalds restorānā. uldis priecājās par jaunajiem bukletiņiem, kuros aprakstīta mcdonalds produktu uzturvērtība. uldis priecājās par to, ka tur ir GDA kods, jo tāds padomju laikā esot bijis fizkultūrā kaut kāpēc. mēs ar ulda draudzeni nopirkām katra pa saldējumam, uldis neko. devām pagaršot viņam savus saldējumus. starp manu saldējumu ar šokolādes uzlējumu un draudzenes mcflurry ar lion gabaliem viņš izvēlējās otro. mūsu nopirktos kartupeļus gan viņš nevēlējās nogaršot.
pēcāk devāmies uz veikalu "mego", kur uldis ar draudzeni iegādājās sev vakariņas. ulda uzmanību uzreiz piesaistīja kaut kāda šmiga par nopietnu akcijas cenu (vecā cena 8Ls, jaunā 3Ls), bet viņš tomēr izvēlējās blakus esošo eļļu ar akcijas cenu. vēl uldis iegādājās puķkāpostu, 6 vistu stilbiņus (5 uldim, 1 draudzenei), 2 litrus tomātu sulas no ukrainas un 3 citronus, kurus piespiest klāt tomātu sulai, ko viņš plānojis izdzert vakara laikā.
 

Rudaks, Uldis