Rudaks, Uldis


(bez virsraksta) @ 13:23

[info]sveetaa_seeta:
vakar biju aizgājusi pie ulda draudzenes. ulda draudzene izvilka no saldētavas saldējumu, bet mani nepacienāja, jo viņai bija tikai viens. izstāstīju to uldim, un uldis bija sašutis - varēja taču ēst citā laikā, ne jau tad, kad atnāk ciemiņi, ja reiz tikai viens saldējums ir. tiesa, viņa necieta to, cik saldējums ir negaršīgs, un izsvieda pa logu. tas uldim lika atcerēties kādu atgadījumu.
reiz kāds draugs viņu uzcienājis ar saldējumu "pārsla", šis saldējums ir bijis ielikts krūzītē, un draugs kaut kādu iemeslu dēļ to sauca par akvareli. uldis gardu muti ēda saldējumu, bet pēkšņi draugs to atņēmis un sacījis: "pagaidi, pielikšu zemeņu ievārījumu!" pēc mirkļa draugs atgriezies ar to pašu saldējuma kūzīti un smīnu acīs. uldis ēdis, ēdis, līdz uzdūries kam neparastam. kaut kam, kas bijis cietāks par saldējumu. kaka. tā taču suņa kaka! uldis uz šo atradumu norādījis arī draugam, bet draugs visu noliedzis. tagad šis draugs ir miris.

mazliet par krāniem. ulda ietiekums meitenēm, kas kaut kādā veidā grib iepatikties konkrētam pretējā dzimuma pārstāvim, ir šāds - negaidīti mesties sūkāt krānu. līdz galam šajā ieteikumā viss nav izdomāts, precīzāk - nav izdomāts, ko darīt tad, ja nav nekādas garīgas reakcijas, bet uldis par to vēl domāšot. visām, kas šo izmēģina un kaut kas izdodas vai neizdodas, lūdzu ziņot, lai šim ieteikumam būtu kāds socioloģisks pamatojums. uldis arī gribētu, lai skaipā būtu tāda funkcija "ielikt mutē krānu". tas būtu tā, ka mirklī, kad kāds sev pieliek klāt dzleteno "skype me" sejiņu, viņš -hop- mutē iegrūž krānu. ideja laba, bet tikai jāizštuko šādi tādi tehniski sīkumi.

telefonsarunas beigās nez no kurienes ulda galā uzradās gatera troksnis. uldis gan draudzenei teica: "viss kārtībā, nekāda trokšņa nav!" tik un tā saruna drīz tika beigta, jo tomēr grūti dzirdēt.
 

Rudaks, Uldis