Rudaks, Uldis


saruna ar uldi @ 16:54

[info]sveetaa_seeta:
man tikko piezvanīja uldis, un mēs norunājām 24 minūtes un 30 sekundes. vakar, kad bijām i love you, viņš pieņāca klāt, paņēma anetes konstes telefonu un teica, ka tas esot viņa, jo tieši tāds pats. beigās tomēr nolika atpakaļ un gāja vest mājās kādu draugu, par kuru neivens neko nezina. tas notika tā, ka šis indivīds tika uzsēdināts uz riteņa un turēts no abām pusēm, jo tā transportēt ir vieglāk nekā vienkārši nest. apmeram tad es uldim aizsitu īsziņu, ka pie kosntes vēl izvien ir viņa telefons. šorīt, kad viņš pamodās (tas bija puspiecos pēcpusdienā), viņš īsti nesaprata, kas par telefonu un kāda konste, tālab zvanīja un prasīja man, vai tad sanāk, ka tas telefons, kas viņam tagad rokā, ir konstes telefons. visu tur viņam izskaidroju, bet, tā kā uldis tikai laiski cēlās augšā, viņš negribēja tik ātri sarunu beigt. viņš stāstīja, kā viņš apcietināts londonas lidostā. uldim tur atņēma zobpastu, dezodorantu, dušas želeju un tamlīdzīgas teroristiskas preces. uldis bija dusmīgs, jo, kad iziet cauri visām pārbaudēm, tur atkal visas tās preces var noprkrt un ienest lidenē. tālab uldis sāka apsaukāties un tad parādīja fakzīmi. un gāja prom. bet tad viņu aizturēja apsarga milzu roka un iazveda uz jocīgu telpu, kur lamāja un tā. uldis prasīja, vai viņš ir izdarījis kaut ko teroristisku. vīrs teica, ka gandrīz, jo aizvainojis angliju. tad uldis skaidroja, ka fakzīme ir normāla zīme - to rāda filmās, plakātos un vēl viskur, turklāt ir bildes, kurās redzams džordžs bušs ar fakzīmi rokā. viņu tik un tā atlaida tikai tad, kad viņa lidmašīna jau bija aizbrauksi. nācās pirkt jaunu biļeti. vīrs teica, ka uldis varot anglijā vairs neatgriezties, sevišķi tieši tajā lidostā.

vēl uldis teica, ka cilvēki bez rokām varētu apvienoties ļoti jaukā korī, jo, tā kā viņiem nevajadzētu žestikulēt, viņi visu savu enerģiju ieguldītu vokāla attīstībā. tiesa, to varētu skatīties tikai aklie un mirušie, jo izskatās pabriesmīgi.

vispār uldis rīt brauc uz ventspili. dzīvos rakstnieku mājā, kuru vada andra konste. ā kā konstatēt var tikai konste, varētu gadīties, ka viņš no sākuma jutīsies neērti, jo konste vislaik konstatēs, bet viņš nekonstatēs neko. tad viņš jutīsies aplams un muļķīgs.

kad bijām izrunājuši visu dzīvi un pītu dohertiju, uldis nolēma, ka tagad celsies augšā, izdarīs dažas lietas un tā. bet pirms tam - rīta rosme. ulda rīta rosmēir septiņi vingrojumi: 10 pietupienu, lēcieni gaisā ar platām kājām, lēcieni gaisā ar šaurām kājās, rokas gaisā-platas kājas, rokas lejā-šauras kājas, gurnu apļošana, roku apļošana.

un tāpēc mēs mīlam uldi.
 

Rudaks, Uldis