Rudaks, Uldis


(bez virsraksta) @ 20:18

[info]sveetaa_seeta:
00:04 viena no raidījuma "astrobanaga" vadītājām saņem īsziņu ar ulda rudaka jautājumu par to, kāpēc astrobangas meitenes vēl nav ieradušās radio (raidījumam jāsākās 00:00), 00:18 tā pati meitene saņem ulda atvainošanos par to, ka viņš ar savu dresden dolls dziesmu ir norāvis pirmo dziesmu raidījumam, kas šoreiz gājis ierakstā. patlaban uldis aktīvi skaidro, kas noticis un kāpēc.
 

(bez virsraksta) @ 20:33

[info]sveetaa_seeta:
citi domā, ka tam šeit nav vietas, bet tā kā šī ir īstā rudaka vieta, es uzskatu, ka šeit ir jābūt visam par uldi rudaku. un šis ir svarīgi:

"Pirms gadiem trim no Helsinku koncerta atvestais Muse maciņš, kas līdz šim mēdza pazust un atkal atrasties, pagājušajā ceturtdienas naktī aizgājis man pagaidām nezināmus ceļus. Patiesībā nezināmus ceļus tonakt pēc Depo staigāju arī pats, un maciņš, kurš man bija bikšu aizmugurējā kabatā, kaut kur ir izslīdējis ārā vai arī kāds tam palīdzējis... Ja gadījumā kāds kaut ko kaut kur padzird vai ierauga, dodiet lūdzu ziņas, jo tur iekšā bija arī vesela čupa ir visādiem plastmasas gabaliem, mašīnas teh. pase, ISIC, bankas kartes, pāris vēl šādu tādu štruntu utt. Nu - apmēram tā. Zinu, ka gadās brīnumi, kad atrodas. Tad kāpēc lai šis arī nebūtu viens no tiem gadījumiem?
Mēģinu pret šo lietu attiekties nevis histēriski, bet konstruktīvi - pirmkārt, kartes taču ir nobloķētas un neviens par tām ne vella nevar nopirkt un nepalīdzēs pat tas, ka maciņā bija iekšā lapiņa ar American Express kartes pin kodu, kas ļautu no bankas automāta izņemt ne vien man piederošo naudu, bet kredītu četrcipara skaitļa vērtībā. Pilnīgs idiots - jūs teiksiet, bet kurš maciņu atradušais un savā labā izmantot kārais mantu kulta vergs noticēs, ka īpašnieks varētu būt tik liels idiots? Līdzīgi kā policija reiz ieradās kādā apzagtā dzīvoklī un pretēji jebkādai loģikai nolēma pārbaudīt kaimiņu. Tur atrada visu nozagto, kaut katram idiotam taču skaidrs, ka zagt savam kaimiņam ir bezcerīgi stulbi.
Otrkārt, ja kāds atceras, kas bija pirmkārt, ikviens maciņa turētājs varētu cerēt no manis dabūt kādu atlīdzības naudu, ja man vajadzīgos dokumentus atdotu, pateicis, ka atradis un nevis nozadzis. Un galu galā es neticu, ka šajā pasaulē vispār kaut kas var pazust. Vēl jo vairāk, ņemot vērā, ka iekšā bija vizītkartes ar manu vārdu un telefonu un arī dokumentos parādījās tas pats vārds.
Vakar un šodien braukāju ar mašīnu bez dokumentiem, jo esmu dzridējis, ka par dokumentu aizmiršanu mājās nekāds nopietnais sods nedraud. Un kas pie vella vispār ir nopietns sods? Pat nāve ir nieks!"
(c) uldis
 

Rudaks, Uldis