Rudaks, Uldis


Reply To:

ulda dienasgrāmata. @ 16:29

[info]sveetaa_seeta posted in [info]rudaks:

"Vakar vakarā pazudušo Muse maciņu ar visiem dokumentiem atradu mājās zem savas gultas. Nometoties uz grīdas un palūkojoties tur apakšā, neko nebiju redzējis, jo maciņš diezgan plakans, bet tad vakar pamanīju pie gultas rēgojamies melnu lentīti ar uzrakstu Arsenāls. Parāvu aiz tās un maciņš izsprāga no gultapakšas. Noputējis, padilušu Muse uzrakstu, bet vesels. Es priekā sirsnīgi nolamājos angļu valodā - gandrīz mēnesi maciņu uzskatīju par pazudušu bez vēsts. Labi, ka vilku garumā visu dokumentu atjaunošanas procedūru. Kaut kā jutu, ar ar to nevajag steigties. Nekad nesteidzieties ar tādām lietām!
Tiesības būtu izmaksājušas 23 latus, tehniskā pase kaut kādus padsmit, SOS karte - nezinu, bet lētais benžīns līdz ar to nespīdētu, ISIC būtu zudusi, preses karte arī, American Express kartes atjaunošanu jau biju atzinis par nerentablu, jo tas izmaksātu Ls 12...
Bet patiesībā man cerību gaismu ieslēdza kāds Krisa Rea koncertā sastapts lāga cilvēks vārdā Zirgs, kurš teicās mani tonakt savācis grīļojamies uz ielas un aizvedis mājās. Kad kāpu laukā no Zirga mašīnas, viņš bija pamanījis, ka bikšu aizmugures kabatā rēgojas melns maks... Tātad tam bija visas izredzēs nokļūt mājās.
Un viņš tās izmantoja."
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Rudaks, Uldis