29. · februāris


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Frederiks Beigbeders "14.99 €"
Nāve ir vienīgā tikšanās reize, kura nav atzīmēta jūsu plānotājā.

***

Mārketings ir demokrātijas perversitāte - orķestris valda pār diriģentu.

***


Un vēl: "To, ko cilvēki sauc par maigumu, es saucu par bailēm pamest vienam otru."

***

Taču gribu tev aizrādīt, ka savā uzskaitījumā esi aizmirsis pašus lielākos iepirkšanās svētkus - kāzas, kas ir intensīvu reklāmas un atlaižu kampaņu objekts ik gadu, sākot ar janvāri, no Printemps lielveikala gultas veļas nodaļas afišām līdz pat kāzu dāvanu sarakstiem Galeries Lafayette vai Bon Marche veikalos; [..] Jaunie pāri ar pamatīgi izskalotām smadzenēm domā, ka precas tāpēc, ka mīl viens otru, vai tāpēc, lai iegūtu laimi, taču patiesībā viņiem tikai grib pārdot servīzes, peldpalagus, kafijkannas, dīvānu, mikroviļņu krāsni...

***

Novecojot cilvēks nekļūst laimīgāks, nē, tikai novieto latiņu zemāk.

***

Mēs dzīvojam pasaulē, kur vienīgais piedzīvojums ir drāšanās bez prezervatīva.

***

Vai jūs zināt, kāda ir atšķirība starp bagātajiem un nabagiem? Nabagi pārdod narkotikas, lai nopriktu Nike krosenes, bet bagātie pārdod Nike krosenes, lai nopirktu narkotikas.

***

Pašreizējai pasaulei nav alternatīvas.

***

Pasakas par princesēm vienmēr beidzas ar šādiem vārdiem: "Un viņi dzīvoja laimīgi, un viņiem bija daudz bērnu." beigas. Mums nekad nestāsta par to, kas notiek pēc tam: burvīgais princis nav savu bērnu tēvs, viņš sāk dzert, pamet princesi kādas gados jaunākas sievietes dēļ, princese piecpadsmit gadus apmeklē psihoanalītiķi, viņas bērni kļūst par narkomāniem, vecākais beidz dzīvi pašnāvībā, jaunākais pārdod savu miesu Trokadēro apstādījumos.

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: