Jautri pastāsti -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 5., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
mary_ju_ann
16:45
Nu, ko sveiki visapkaart! Pateicos par iespeeju buut shei Blondullai, jo vinja to izkaartoja un nu, ko mans pirmais ieraksts pastaastos=)
Labi, tad jau laikam jaasaak=)
Nu, taa pirmstrijaam dienaam mans krustteevss, kursh par mani baija aizmirsis kaadus gadus triis, uzdaavinaaj man portatiivo datoru. Tas nav tik ljoti jautri... Vakar man ienaaca praataa ar savu maasu "patiiriit" c disku... Nu luuk, saakaam tiiriit... Tad maasa sagribeeja paspeeleet Simsus... Labi, kas tad man , nav jau zheel. Paaraak maz vietas. Patiiriis maasa veel. Es- Nee. Vinja -Jaaa. Es atkal- Nee!
Nu, ko sakaavaamies, nolauzu divus nagus un uz vaigu kaula man paraadiijaas zilums. Maasai nebija dazhu matu=) Un uz rokas taadas mazas triis asinjainas "vadzinjas" no maniem nagiem. Nomierinaajaamies. Labi, padzeesiisim. ( Mana maasa ir gaajusi aireeshanaa, lielaaka par mani un rokas kaa koka stumbri...) Nespeeju notureeties pretii=) Nu, tur taada diivaina, galiigi nevajadziiga mapiite- Instalation, vai kaut kas tamliidziigs. To arii uz miskasti. Miskasti atveert vairs nevar... Ups... Maasa! Ideja- sleedz araa! Labi, izsleedzu.... Meegjinu iesleegt. Paraadas kaa vienmeer. Labi. Peekshnji paraadas- Invailid system disk Replace and then push any key.
Maasa! Kaut gan ko taa cirve zin? man jau bija par seshaam atziimeem labaak informaatikaa kaa vinjai! Vinjai-4, man - 10. Labi, padomaaju... Tad man pieleca, ko noziimeeja- instalatoin(vaikaut kas tamliidziigs). Ups. Mobiilais rokaa un zvanu mammai. "Mammu, paarzvani"- tiek nospiesta podzinja. Zvans, ljube-davai za, "Mamm?(ko es prasu, redzeeju tachu, ka mamma!) Mums laikam vajadzees jaunu c disku. Nevar vairs kompi iesleegt, es sho to izdzeesu."
Atbilde bija sauss- "es paomaashu" Mana maate veel skaitaas, pat nekiedza. Labi, aatri sataisiijos uz trenijnju un pateicu, lai maasa saka, ka visu sachakareeju es un lai kompi nesleedz vispaar iekshaa! Ejot uz treninju domaaju, kas kaa un kaapeec. Izdomaaju! Es esmu idiote, ka vispaar paliidu zem maasas tupeles! Labi, treninju nokaveeju par nieka 15min, bet tas jau nekas, mums visu to laiku bija daliijushi iesildiishanaas teerpus. Satraumeeju uzbrukumaa vinu meiteni, bet ne smagi, pati nesaprotu, kas bija noticis... Izlaadeejos labi=)
Atnaaku maajaas. Maajaas viss kluss. Koridorii teeva kurpes "Padre?" Atbildes vietaa- Shokolaades saldeejums. Teev man liel, garsh, tajaa zinjaa. "Par Kompi zinu jau?"
"Ko?"- Tajaa mirklii es nozheeloju, ka maaku runaat. Salkans smaidinjsh un iiss situaacijas apraksts. Teetis tikai nopuutaas un iegruuga rokaas saldeejumu. "cerams, ka buus labi?!"- Ar intonaaciju- ja nebuus....
Noriju kamolu kaklaa un atkal pasmaidiiju. Atbildeeju, ka buus vajadzeegs programmeetaajs, to jau es sapratu pati. "Ieva!..." Bezceriibas izteiksme. " Labi, es eju araa!" Durvis ciet un saldeejums liidzi. Domaa Ieva, DOMAA! Izdomaaju arii. Man nav mazs pazinju looks, taapeec aizgaaju pie paziistamaa, miiljaa drauga. Tam tararam, sarunaaju, ka viss buus labi, lai tikai stiepju shurp. Labi, naakamajaa dienaa staavu pie vinja durviim ar savu mazo, bet smago potatiivo. Portatiivais uz galda un nu saakas teejas taisiishana un diskeshu mekleeshana. Mna kaa jau teejas fanei liela teejas kruuziite bez cukura( cukurs bojaa!). Kaut ko parunaajamies, parunaajamies, vinjsh laikam aizgaaja uz virytuvi. Manas rokas!!!!!!!!! Es izgaazu teeju! Uz tehnikas netraapiiju, P.D., Bet bikses bija slpjas tik ljoti, ka likaas, ja esmu atgriezisies autinju laikaa un diivaans viss arii bija slapjsh. Ups... Lbai, aatri tika uzstraadaats glaabshanas plaans.: Man feens, ar ko darboties, Dimam disketes un mans kompis. Nu, es darbojos ar feenu. Atnaaca Dima draudzene. Kaut ko parunaajaam un vinja jokojoties teica-" Ziniet, maammaam ir taada tendence ierasties maajaas tieshi shaados gadiijumos1" Dima protams-neenee, darbs neatljautu. Peec piecaam minuuteem zvans pie durviim- Dima mamma... Labdien. Kas ar diivaanu? (Melot, nemelot, melot, nemelot...) Ar diivanu, ja? Es netiishaam izleeju teeju, bet nu jau viss ir saus. Labi, ka taa arii bija. Feens ir briinum lieta=) Peec tam man pazinjoja, ka kompiitim vajadzeetu atduseeties pie vinja vienu dieninju, es labi. Taa es aizgaaju un tagad beedu sagrauzta seezhu e-kafe. Taa luuk beidzzaas mana diena, laikam=)

(2 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:5. Jūlijs 2003 - 17:22
(Link)
Kā tu tā vienmēr pamanies visādos piedzīvojumos ielīst?
From:[info]blondulla
Date:5. Jūlijs 2003 - 17:29
(Link)
Nu nebeidzu smiet par šitamo stāstu:)))
Un viss izdevās supertruper, "Marihuāna"!;-)

Vēl tu varētu iepostēt to savu stāstu par kurioziem ->Saturday, June 14th, 2003, 22:26. Tas arī bij baigi rēcīgs:))) Bet tie citi arī labi, tā kā skaties pati.

Nu īsāk, tagad esi liela meitene, visu zini, kas un kā, tad tik postē iekšā savus jautros stāstus (man liekas, tev varētu to būt daudz), lai mēs te visi no krampjiem nobeidzamies;-)))

> Go to Top
Sviesta Ciba