Patiesā notikumu gaita -

About  

Previous Entry 22. Aug 2005 @ 11:54 Next Entry
"Piramīdas ir maz pētīts dabas fenomens, kuru izcelšanās nav skaidra. Ap šīm vietām rodas problēmas — sākas ažiotāža, un spiritiķu bari metas baudīt jaunatklātās vietas enerģiju strāvojumus. Tas jau nebūtu nekas ļauns, bet šajās vietās aug kāda ļoti reta paparžu suga, kurai draud iznīcība. Tomēr ir ļaudis, kuriem tas rūp, un, lai šīs vietas saglabātu, pat solījušies tur nespert kāju, lai neiznīcinātu dabas mantojumu un arī «nesabojātu» vietas auru, kā tas noticis ar Pokaiņiem.

Nesen pie vienas šādas vietas dabas parka inspektori pieķēra lielu grupu cilvēku, Rozes kundzes vadībā veicot savdabīgus rituālus. Grupas vadītājai tika piemērota soda nauda 500 latu apmērā."

avots: e-mistika.lv
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]bez4pieci
Date: 22. Augusts 2005 - 15:16
(Link)
tā bildē izskatās pēc rozes kundzes meitas
[User Picture Icon]
From:[info]bez4pieci
Date: 22. Augusts 2005 - 15:19
(Link)
Itāļu ordeņa ABALI princis Gregorijs vēlas veikt arheoloģiskos izrakumus Pokaiņu mežā 15.08.2000

Rīga, 15.aug., LETA. Itāļu ordeņa ABALI princis Gregorijs ir informējis VAS "Latvijas valsts meži", ka vēlas veikt arheoloģiskos izrakumus Pokaiņu mežā, kas atrodas Dobeles rajonā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja "Latvijas valsts mežu" biroja vadītājs Tomass Kotovičs, Pokaiņu mežā apmēram 20 hektāru platībā tālā senatnē ir izveidoti dīvaini akmens krāvumi. 50.gadu beigās ASV izlūksatelīti esot fiksējuši, ka Pokaiņu meža akmens krāvumi raida spēcīgu starojumu, kā dēļ tie esot pat uzskatīti par slepenu padomju militāro objektu.

Jūlija vidū princis Gregorijs apmeklēja Latviju un apskatīja arī Pokaiņu meža akmens krāvumus, kurus daži speciālisti uzskata par senu baltu svētvietu.

11.augustā VAS "Latvijas valsts meži" apmeklēja prinča Gregorija pilnvarota persona Jevgēnijs Šurs un informēja par ABALI ordeņa gatavību finansēt arheoloģiskos izrakumus Pokaiņu mežā. ABALI ordenis ir sagatavojis arī veselu manifestu par sadarbību ar Latviju, jo princi Gregoriju ir ieinteresējusi Latvijas vēsture un kultūra.

Kotovičs solīja ordeņa ABALI piedāvājumu par arheoloģisko izrakumu finansēšanu Pokaiņu mežā darīt zināmu Latvijas Zinātņu akadēmijas Vēstures institūtam.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 22. Augusts 2005 - 16:46
(Link)
ā, jā, to viņš jau sen grib
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba