muzons - ... [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

... [Sep. 24th, 2003|12:07 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[crazyking]
[music |Murderdolls - Dressed to Depress]

Hehe... Jaasmejaas dzirdot, ka dazjs labs cilvis klausaas Evanescence vai Avrilu, Sum 41, Blink 182, vai veel nez ko, un staasta ka tie pieder pie Alternative... Kaads tur sakars??? Tas tachu ir Pops... Neviens no tiem man paziistamajiem radiijumiem kuri taadus klausaas neciesh grupas kuras tieshaam ir pieskaitaamas pie Alternative... Hey, tas ka labi draazj gjitaaras jau nenoziimee, ka grupa iederas taadaa stilaa...

Ar taadiem striiideeties nav veerts, vinji turpinaas bezsakaraa teikt, ka Alien Ant Farm, jau ieprieksh mineetie, un veel BARS citu ir smagais metaals...
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mass
Date:September 24th, 2003 - 12:14 am
(Link)
Mani vienmeer ir mulsinaajis termins "alternative". Tad buutu jaapienjem, ka vis popshits buutu jaaiedala zem nosaukuma "default". Varbuut, bet es nekad neesmu teicis un neteikshu ka es klausos kautkaadu tur alternatiivu muuziku. Jo prieksh manis taa ir pilniigi normaala, parasta, skaista, patiikama, aizkustinosha, uzmundrinosha [..] muuzika. Mana defaultaa. Nekas neordinaars, nekas sveshs, nekas alternatiivs. Vaards alternatiivs man asocieejaas ar sekundaars. Man teiksim var buut alternatiivaas cigaretes. Taas ko pirkt, ja defaultaas nav pieejamas, bet muuzika nee.

Taa nav sieshanaas pie vaardiem - vienkaarshi manii izraisiijaas paardomas par vaardu/terminu ;)
From:[info]anti_dievs
Date:September 24th, 2003 - 12:35 am
(Link)
apmeeram tas pac kad kaads saka ka ir baigaakais metaalists un klausaas metallica :)
From:[info]crazyking
Date:September 24th, 2003 - 09:42 am

Re:

(Link)
Metallica jau arii nav taalu no Popa...
From:[info]anti_dievs
Date:September 24th, 2003 - 10:07 am
(Link)
ee, metallica IR popsa :)
From:[info]crack
Date:September 24th, 2003 - 12:42 am
(Link)
Gh.. nu nevajadzeja sheit saakt runat par sho.. man ir savs sadalijums muzikai

popmuzika - visa muzika, kura kaut kaada veida ir kljuvusi populara .. par piemeru U2, massive attack, portishead ir populari, bet tas nenozime , ka tas ir drankjis

popsa/komercionala huinja - muuzika, ko rada producentu apvienibas lai pelniitu naudu .. sheit minaams linkin park, britney spears u.c tada veida produkti kaa ari muzikji kuri apzinati veido muziku kura patiktu lielam ljauzhu masaam.

populari muzikji, kuri paartop popsaa - te minaams korn un citi popularitati guvushi projekti kuri turpina taisit drankji tikai tapec lai vairak nopelniitu

undergrounds - muzika kuru rada sava , citu prieka peec.. muuzika, kuru perk ierobezhotas cilveku grupas. parasti underground projekti nav ilgstoshi, jo izsmelj sevi un necenshas izspiest no sevis veel kautko naudas deelj. Paarsvara tieshi underground rada jaunas veesmas muzikaa vispaar.

beernu muuzika - te nu ir minaamas dazhadas punk , hc, metal, college rock grupinjas.. kuru kvalitate ir pat ljooti apshaubaama - bet nu jaunieshu vidu shis novirziens ir ljoti populaars.
[User Picture]
From:[info]sinister
Date:September 24th, 2003 - 10:01 am
(Link)
beernu muuzika - ha ha haaaa!!!!! [dieviiigi nicinoshi, noteikti sakaraa ar beernuizteiktajiem uzskatiem par elekrtoniku]

par alternatiivo muuziku es uzskatu teiksim nirvanu. kjipa dzhinga-dzhanga-sapleesto-dzhinsu muuzika. mm, panki, iistie druumie alus cilveeki ir alternatiivaa muuzika [manaa izpratnee, jeb kaa tagad stiliigi teikt- imho.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:September 24th, 2003 - 12:16 pm
(Link)
nez.. nez, vai mūziku vispār jādala pēc attieksmes. klausos to, ko man patīk klausīties, nevis to, kas ir stilīgs un nav popsa. he. britniju/avrilu neklausos ne jau tapē, ka pops, bet tapē, ka nepatīk. un blinkus klausos nevis tapē, ka pops/nepops. bet tapē, ka vajadzīgajos brīžos spēj pacelt garīgo.
From:[info]resonance
Date:September 24th, 2003 - 05:09 pm
(Link)
Iemetu aci superiigajaa tiinju zhurnaalaa "Siirups" un uzskreeju virsuu lasiitaajas raudu veestulei, kas saakas apm. taa: Sveiki, mani sauc taa un taa, esmu alternatiivs cilveecinjsh [drausmiigs vaards] klausos taadas grupas kaa Linkin park, limp bizkit, avril lavine un tml. pankus..
:DD
Ir ko iereekt. Tak skaidri redzams, ka cilveeks vispaar neiebrauc, par ko runaa. Un ja veel tas buutu tikai taa vecuma kontingentaa, tach peec visa spriezhot, videeji uz desmit cilv., labi ja vienam ir sakariiga muzikaalaa gaume.. es nerunaaju par stiliem tieshi, hiphop, triphop, metal vai kaa, muuzika ir dazhaada un taisni taapeec laba, tachu nezin kaapeec average pilsonim nav nojeegas kaa atshkjirt maakslu no produkta. Likam taapeec, ka pieradushi njemt pretii visu, ko dod.
Producentiem - zelta bedre.
From:[info]posheiko
Date:September 25th, 2003 - 12:34 am
(Link)
Njā.. šitais posts ir tipa "es esmu krutais, jo klausos to, ko citi neklausās". Tas, ka kāda mūzika kļūst populāra un patīk daudziem nenozīmē, ka tā ir kaut kādā ziņā slikta.. un vispār, mūzika ir gaumes lieta un par to nav vērts strīdēties!
From:[info]crazyking
Date:September 26th, 2003 - 12:40 am
(Link)
Es taapat klausos grupas kuras paziist miljoniem vai tuukstoshiem cilveeku... Un...

Man tik nepatiik tas, ka pie kaada stila tiek pieskaitiitas grupas, kuras tur galiigi neiederas... Avrilu pie smagaa metaala likt jau ir padebiili...