muzons - Savilkums 82-90 = 3 audio 2 video + 1 rakstiska intervija (no 1993? bet ielikšu jo runa = par 80-taj [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Savilkums 82-90 = 3 audio 2 video + 1 rakstiska intervija (no 1993? bet ielikšu jo runa = par 80-taj [Apr. 9th, 2010|04:05 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
[Tags|, , , , , , , , , , , ]
[music |Chris & Cosey - Yes Know - from '82 v.a.Raising From The Red]

Trīs intervijas - 1985. - nezināmai radio stacijai angliski; 1987.gads WDR Radio Angliski bet pa virsu iet vācu tulkojums, gan ar kavēšanos, tādēļ var saprast angļu tekstu; 1987.gada Radio VPRO (laģendārā Nīderlandiešu (ne flāmu - nav flāmu, ir nīderlandieši un frankofonie Nīderlanders iedzīvotāji, tā man apstiprināja mani nīderlandiešu draugi) radiostacija, kurā ir ierakstīti gan The Legandary Pink Dots intervijas + live in studio un tādi paši Muslimgauze un citu līdzīgu mākslinieku ieraksti). Tas pats variants, intervbija qangliski, bet ar nobīdi pa virsu iet "Nederlandsk", kā viņi paši to sauc. Viss zem šī foto.

Photobucket

Tālāk 1988.gada (aptuveni - precīzs datums nav zināms, bet noteikti ne agrāk par 1986.gada beigām un ne vēlāk par 1989.gada pirmo pusi) You Tube intervija ar Džonu Belensu un Stīvenu T(s)hroveru... nav zināms, kad un kam sniegta.

Lūk saite: http://www.youtube.com/watch?v=LeS1ftE7n2k

Un tagad sākas manas problēmas ar atmiņu... intervijas ar GPO un Pīteru Kristofersonu, kam vajadzēja te parādīties vēl pre-Coil stadijā... bet es aizmirsu. Atcerējos tikai frizūru dēļ domādams kādu nākamo frizūru sev uztaisīt... tāda tā laikam arī būs (ja uz pus gadu neaiziešu kapucīniešu klosterī, Katoļu ielā 12). Ieskatieties uzmanīgi. Intervija no 1982, vai 1983. gada, bet jūtams, jau, ka Kristofersons, neskatoties, ka bija otrais cilvēks Psychic TV un GPH "korišs" no Throibbing Gristle (pirmās īstās industriālās grupas - es nerunāju par proto-industrial vai musique concrete) laikiem, tomēr no viņa sāk atsvešināties... arī šajā intervijā jūtams (starp rindiņām, jeb kā latvieši saka "caur puķēm", ka PTV sašķelsies un dzims COIL).

Lūk saite: http://www.youtube.com/watch?v=jjssKDFlBZM (Nebrīnieties un nedomājiet, ka klips ir nepareizs,, Kristofersons parādīsies pēc minūtes ar kapeikām... (starp citu P.K. ir redzams kopā ar GPO un Aleksu Fērgusonu vēl vairākās intervijās un koncertos (vienā video no 1983.gada pat kopā ar Dž.B.)) Bet varat to paši atrast i=netā. Bet, ja slinkums, būs jūsu pieprasījums, būs mans piedāvājums. Jā un vēl viena lieta.... ir tāds "obscure video", ko P.K. uzņēma priekš Temple Of The Psychich Youth... šķiet saucās The First Transmission, lai gan nav nosaukums uzrādīts. Tieši tā pat kā desit gadus vēlēk/pēc desmit gadiem ar NIN "Broken Movie" taqs tika filmēts speciāli ar amatieru sliktas kvalitātes video, lai izskatītos mpēc snuff movie - kā pienākas uz 8mm, kur redzami iesvētīšanas rituāli, ar patiesu sadomazohismu kā maigāko no citām redzamajām perversijām, ja to vispār kāds uzskata par perversiju... visi kas piedalījās bija grupas locekļi un to darīja labprātīgi, tomēr LKielbritānijas policija 1990.gadā uz šo ierakstu pamata (vot pamodās pēc 8 gadiem) safabricēja lietu pret GPO... kopš tā laika, neskatoties, ka tika atzīts, ka lieta ir safabricēta un viņš tika izņemts no seksuālo pārkāpēju saraksta (kur ir Gerijs Gliters), GPO nav piedevis savai "dzimtenei", un kopš tā laika dzīvo Losandželosā. Tagad viņa grupā PTV3 jau spēlē viņa vecākā meita, pret ko gan māte bija pret, bet šie kaut kā, pa abiem to maitu māti "nomušīja":))).

Lūk rakstiska intervija - http://www.compulsiononline.com/coil.htm - kas galvenokārt ir interesanta ar to, ka šī pirmkārt ir Gūglē grūti atrodama, pat ja "key words" ieraksta pareizi, bet galvenais ar to, ka atklāj nto par kp pēc Dž. B. nāves P.K. nelabprāt runā, jo esot aizņemts ar saviem 3 projektiem un nevēloties pelnīīt uz Coil vārda jo tas tomēr bija Dž.B. projekts sākotnēji - ne tikai par saundtreku filmai "Gay Man's Guide To Safer Sex", bet par vēl vienu droša seksa filma saundtreku (arī joprojām oficiāli neizlaistu - šīm ir vienīgā vieta kur tāda filma vispār tiek pieminēta) + par neizlaistiem albumiem, kas ierakstīti kopā ar tādiem ģēnijiem kā Diamanda Gallas un Viljams S. Berrouzs (R.I.P.) īsi pirms viņa nāves un cik tagad saprotu P.K. stūrgalvības dēļ šiem materiāli var nekad neieraudzīt dienas gaismu (COIL vispār ir ļoti daudz neizdota materiāla).

Lūk saite vēlreiz: http://www.compulsiononline.com/coil.htm

Tas arī viss, bet... (laipni lūdzu mani neieredzēt)... ak mana aizmāršība

Iespējams būs vēl 3-šais savilkums:

Domāju noteikti būs SUGARDOG feat. ZOS KIA 12"EP 1987 [Temple Records] (TAGAD NO GALVAS NEATCEROS NOSAUKUMU, ĻOTI RETA PLATE UN PĒDĒJAIS DŽONA "ZOS KIA" GOSLINGA IERAKSTS ZEM ŠĪ PSEIDONĪMA). ACID HOUSE.
Iespējams būs Possession (Stīvena Throvera grupas) 1983.gada LP.
Tomēr iespējams būs Dž.B. pirmās grupas Cultural Amnesia (1981-1983) ieraksti. Dž.B. gan tikai rakstīja tekstus, nevis spēlēja.
Protams nebūs Throbbiong Griustle Diskogrāfijas, jo tas ir gandrīz vairāk nekā pats COIL, tādēļ būs atsevišķi.

Un tad jau aiznākamreiz būs COIL turpinājums - "ritmiska, bet experimentāla acid house ritmos", sākot ar 1991.gada albuma plates versiju "Love's Secret Domain" (= L.S.D.).
linkpost comment