muzons - Savilkums 1982-1990 + 4 video klipi (intervijas audio/video nākamās reizes) [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Savilkums 1982-1990 + 4 video klipi (intervijas audio/video nākamās reizes) [Apr. 1st, 2010|03:25 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
[Tags|, , , , , , , , , , ]
[music |Nocturnal Emissions - Faith Invaders]

Es ilgi domāju vai to vajag, bet kāpēc ne, lai jau visādi ... pabesās....

If somebody has any difficulties downloading any of my previously posted releases (error in archive, problems downloading from certain host (although there shouldn't be), or file is deleted), please don't be shy and don't hesitate to inform me about the problem. It will be properly addressed and if needed the release will be re-posted! Also I take requests (but they will be posted only if the release(s) is/are in my collection). But this post will not feature any new music, just an interview from 1985!

Ja kādam ir grūtības novilkt kādu no maniem iepriekšējiem postiem, arhīvā ir kļūda, vai fails ir dzēsts, dodiet man ziņu un tas tiks savests kārtībā, vai posts tiks ielikts no jauna! Šajā postā jaunas mūzikas nebūs, tikai tāda kā atskaite par COIL (1982-1990), un linki uz tā laika videoklipiem.
Atzīšos, ka noslinkoju, un necentos You Tube atrast labākos pēc kvalitātes (Coil nekad nav oficiāli savus video klipus izdevusi iz kāda medija, tā kā tie visi ir ieraksti no kādām televīzijām vai savādākj sagādātas x-reizējās kopijas). Es vienkārši ņēmu kas pirmais pagadījās.

Tātad te būs visi Coil ieraksti tādā secībā, kā tos ievietoju, vinilu "etčingi" (tas ir vinila virsmā ieskrāpēti slēpti vēstījumi faniem), 4 vidioklipi (ceturtais (neoficiāls, kaut montējis Dereks Džārmens) iet kopā ar albumu, kur uz Coil mūziku Šekspīra sonetu ierunā slavenā angļu aktrise Džūdija Denča un kas bija kā saundtreks 1986.gada Džārmana filmai "The Angelic Conversation" un tad arī tapa video, bet albums ar šo ierakstu iznāca tikai 1996.gadā, tomēr nolēmu, ka šis video būs gan šeit gan atskaitē no 1991-2000.gadam).

Biju domājis pielikt TRĪS audio INTERVIJAS un VIENU video INTERVIJU no šī perioda (par ko biju galīgi aizmirsis), bet pārdomāju. Jau tā pārāk daudz vienai reizei. Tā kā nākamie 3-4 posti būs intervijas un nevis mūzika. - par kurām biju galīgi aizmirsis. Viena no 1985.gada (angliski, no nezināma avota), un divas no 1987.gada - angliski, bet pirmā WDR radio ar vācu tekstu tai pāri, otra VPRO - Nīderlandes radiostacijai ar nīderlandiešu valodas tulkojumu. Video intervija angliski no 1988.gada.

(dodiet ziņu, ja kas neiet)

Tad sākam (Es minēšu tikai vinilu ierakstus / I look back only on vinyl records) - sekojiet baltajam trusim, tas ir gribēju teikt adresei / follow the link: http://klab.lv/users/cloud_zero/65841.html
linkpost comment