muzons - Kaķa muzaks [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kaķa muzaks [Jan. 4th, 2010|10:32 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[kakis]
[Tags|, , , , ]
[music |Nine Inch Nails - "Closer" (from "Closer To God" EP v1)]

ABBA - "Voulez-Vous" LP (rare Canadian version) - 1979 [Atlantic / WEA (Warner) (XSD 16000)]

192 kbps / aptuveni 55 MB / Laiks: 38:43 / Skaņdarbu skaits: 10 / Visi "ID3 tags" sataisīti

Viens no pazīstamākajiem un labākajiem albumiem, tomēr - tiem, kas par šo grupu/mūziku interesējas - šis ieraksts noteikti ir, tomēr kolekcionāriem šīs ir salīdzinošs retums (salīdzinot ar ASV, Britu, Zviedru un citām versijām), jo šī ir Kanādā izdotā versija, ko izdeva Atlantic kopā ar WEA un arī kataloga numurs nomainīts no SD 16000 uz XSD 16000, kā arī leiblu logo blakus - tradicionāā Kanādas kļavas lapa. Kad es šo pārdevu eBay... neko daudz nedabūju, kaut arī no pāris (vai pat vēl vairāk) simtiem šādu plašu tikai vēl 2-3 (neskaitot manējo) bija tieši šis kanādiešu relīzs. Protams kolekcionāram ir vērtīgs šis ieraksts, ja tas ir viņa rokās un labākā kvalitātē (vāciņš nebija ideāls un B01 dziesma ir nedaudz sačakarēta), nevis klausīties to pašu skaņu, kas nekādi neatšķiras no jebkuras citas versijas...

Un tomēr nolēmu šo ielikt, neskatoties uz visiem defektiem, un pieminēt, ka šis ieraksts tapis ne būt ne no tās biežākās versijas. (Diemžēl kaut kur esmu aizmugures un vinila (tieši centra krāsas) foto pakāsušies, tieši tur ir lielākās atšķirības. Priekšējais vāks gandrīz nekā neatšķiras no citām versijām).

Photobucket
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:January 4th, 2010 - 10:37 pm
(Link)
nav tāds pats, tikai ar autogrāfiem? un uz 320 kbps
From:[info]kakis
Date:January 4th, 2010 - 11:52 pm
(Link)
Teikšu godīgi - nav nemazākās sejēgas. Un nav arī nemazākās intereses rakņāties bijušajos "muzona" postos.
From:[info]kakis
Date:January 7th, 2010 - 09:15 am

Sakarā ar izdzēsto komentu

(Link)
Vakar, nespēdams atrast savā "grāmatvedībā", informāciju par abu, lai gan acu priekšā stāvēja, ka esmu to pārdevis un par apmēram 3.50 USD (Mana "grāmatvedība" ir plānotājs/klade, kurā jau kopš pašiem sākumiem vienmēr pierakstu kas, kur, kam, un reizēm arī pa cik (sākumā nē, bet vismaz jau vairāk nekā gadu pierakstu arī to, ja neaizmirstu)). To daru tādēļ, ka nevienmēr man mājās ir pasta sūtījumu (sīkpaku) deklarācijas, un "burbuļkonverti" kur un uz kuriem jāraksta adreses, tādēļ man vajag šādus pierakstus (tā kā nav pārnēsājamā datora ar bezvadu internetu), lai pastā visu varētu aizpildīt kā nākas.

Dažreiz gan rodas neliels bardaks, ja kāds pircējs, kas piemēram pirms gada nopircis k-ko no manis nopēr k-ko atkal - es nerakstu viņu tajā no jauna, bet tikai pierakstu viņa vārdam un adresei jauno produktu un dažreiz, ja pēc kāda laika gribu atminēties par ko tas produkts pārdots, tad sanākt apmulst, jo nespēju atrast produktu konkrētajā laika posmā un tad jāiet cauri bezmazvai visiem ierakstiem, ja pēkšņi neatminos.

Tieši šāds bardaks radās šajā gadījumā, jo no rīta pavēris acis, momentā - kā ar zibeni pa pieri, atcerējos, ka esmu sajaucis divas dažādas lietas. Paskaidrošu: Pārsvarā pārdodu plates no savas kolekcijas, bet reizēm arī pārdodu (vai vismaz mēģinu pārdot citu cilvēku iedotās, kas ir diezgan gudrs gājiens no viņu puses, jo nav jātaisa savs konts, nav jāiekaro uzticība kā jauniņajam, bet plates pārdodu es ar gandrīz 300 100% pozitīvām atsauksmēm - loģiski, ka pārdošanas iespējamība paaugstinās).

Un tā šā gada Augusta vidū-beigās man kaudzīti savu vecu un nevajadzīgu LP pārdošanai iedeva viens cilvēks, kura personību bez viņa piekrišanas negribētu minēt, jo viņš arī ir reģistrējies šeit, un nezinu vai vēlas lai viņu piemin (maz kam pret ko kādas pretenzijas). Apmēram pēc mēneša, kad vēl tirgoju iepriekšējo porciju (parasti nelieku vairāk par piecām nedēļā) manis jau pieminētais DJ Moro arī atnesa līdzīga kontingenta plates.

Visa rezultātā šis tas tika pārdots, šis tas netika, bet, ja pirmais cilvēks nepārdotās atstāja man (minētas dzēstajā postā (PF dubultnieks ir Melodijas "Delicate sound of Thunder Live")), tad Moro savas nepārdotās plates savāca atpakaļ.

Tādēļ loģiski, ka man tās nav, bet pie pārdotajām arī nav. Sajukums bija tajā, ka man likās, ka to plati iedevusi pirmā persona un tā kā man tās nav tad tai jābūt pārdotai... bet atrast nevarēju. Tagad viss nostājies savā vietā, jo ABBU deva Moro, to nenopirka un viņš to savāca atpakaļ. Un punkts.

Vienkārši gribēju labot pārpratumu. Atcainojos, ka tik gari un juceklīgi (kā parasti, vai ne?:)), bet neesmu vēl lāgā pamodies (patiesībā iešu vēl pāris stundas nosnaust).
From:[info]kakis
Date:January 7th, 2010 - 09:20 am

Īsi sakarā ar otru dzēsto komentu

(Link)
Atvainojos par vēl vienu kļūmi... Acīmredzot garā ABBAS sāga ar "pazušanu" no manas "grāmatvedības", bija mani nogurdinājusi un novērsa uzmanību.

Protams ka pirmais teikums lasāms. "Jā un kas tas visu laiku par pizģož par 320 kbps - skaidri un gaiši rakstīts - 192 kbps gan šeit, gan žurnālā."
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:January 7th, 2010 - 09:21 am

Re: Īsi sakarā ar otru dzēsto komentu

(Link)
nomierinies
[User Picture]
From:[info]blutzeuge
Date:January 15th, 2010 - 01:14 pm

Re: Īsi sakarā ar otru dzēsto komentu

(Link)
pa īsu
[User Picture]
From:[info]freakart
Date:January 5th, 2010 - 01:00 pm
(Link)
Centies pārsist COIL postus? :D
From:[info]kakis
Date:January 6th, 2010 - 10:58 pm
(Link)
Ar vienu? Pietiks jums visiem nedaumkiem slimot ar coilfobiju!