muzons - COIL - "Unreleased Themes For Hellraiser (The Conquences Of Raising Hell)" 10"EP - 1987 [Solar Lodge [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

COIL - "Unreleased Themes For Hellraiser (The Conquences Of Raising Hell)" 10"EP - 1987 [Solar Lodge [Dec. 31st, 2009|04:38 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
[Tags|, , , , , , , ]
[music |Satyricon - "Mother North" (from motion pict "Spun" s-track)]

Visiem laimīgu, patiešām laimīgu, šo nākamo grūto Jauno Gadu! A Happy New Year To Everybody!!!!

!!!Šoreiz zem katras plates foto ior cits arhīvs!!! (There are 2 archives, each under the respective colour of the vinyl)!!!!

COIL - "Unreleased Themes For Hellraiser (The Conquences Of Raising Hell)" 10"EP - 1987 [Solar Lodge Records (COIL 001)]. Lai jūs nekaitinātu šoreiz otrā (melnā) un trešā (rozā) versija ir vienā postā (lai gan dažādos arhīvos (tā jau bija sagatavots) attiecīgi zem attiecīugās krāsas vinila).

Ja jautāsiet - kāpēc es atkal lieku to, ko, ks gribēja, novilka iepriekš, tad atbilde ir tād (un īpasi ieklausās tie, kas pirmo novilka). Pirmoi es ieliku tādēļ, ka tas bija puirmais un es uzskatu, ka pirmais ir jākliek vienmēr, ja vien ir pieejams un retā "Coil Magazine" dēļ - citādi pirmā caurspīdīgā versija ir visdraņķīgākajā kvalitātē. Tie, kas to novikla, var neuztraukties... jums būs visas versijas, vai, ja vēlaties tikai vienu, tad izdzēsiet caurspīdīgo un ielādējiet jebkuru no šoreiz piedāvātajām:

Jo abas ir gandrīz jaunas (melnā jauna), un ir gandrīz ideālā kvalitātē. Patiesībā melnā, kas citā ziņā ir necila (nav ierobežota tirāža vai interesanta krāsa) šoreiz uir vislabākajā kvalitātē, jo spēlēta tikai vienreiz, lai ierakstītu šo... tomēr rozā daudz neatpaliek, tādēļ, ja jums ir kādas simpātijas pret rozā krāsu vai antipātijas pret melno tad novelciet to... nenožēlosiet. Vai novelciet visas un jums būs pilna visu trīs krāsu kolekcija.

PS. Es pievienoju arī vāciņu kasetes versijai COIL - "Unreleased Themes For Hellraiser (The Conquences Of Raising Hell)" MC - 1987 [Soleilmon Records (sol 4)]. Skaņdarbu saraksts kasetē tas pats kas platē(s).

Photobucket Photobucket Photobucket

Daudz vairāk informācijas par šo un nākotnes projektiem atrodams šeit: http://klab.lv/users/cloud_zero/62101.html
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]kukainis
Date:January 1st, 2010 - 07:27 pm
(Link)
peec naaves tu droshi vien nonaaksi Coilijaa...
From:[info]cloud_zero
Date:January 3rd, 2010 - 12:38 pm
(Link)
Es patiešām ļoti ceru. Un kad tur skraidīs daudz mazu koilēnu, kurus dieva vietā esošais bārdainais Dž. Belenss drāzīs dirsā, bet pa vidu būs arī koilenes, ar kurām es varēs darīt tā pat (nu protams, ja mana sIeva vēl tur nebūs nonākusi... tad es tā tikai ar viņu... esmu fanātiski monogāms (tas gan attiecas tikai uz heteroseksuālām attiecībām):)))

Lainmīgu nu jau šo gadu!