muzons - COIL Diskogrāfija [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

COIL Diskogrāfija [Dec. 24th, 2009|01:23 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

muzons

[nefolk]
linkpost comment

Comments:
From:[info]nefolk
Date:January 3rd, 2010 - 02:49 pm
(Link)
Tu esi smieklīgs
From:[info]cloud_zero
Date:January 4th, 2010 - 07:51 pm
(Link)
Labi, vecais, es Atvainojos... un ne jau dēļ tā, ko tu uzrakstīji... Šoreiz nejauši (neticu, ka tev ir "ekstrosensoras" spējas) tu trāpīji desmitniekā. Atzīstu, ka uzvedos ne vien smieklīgi, bet arī dumji, tomēr tobrīd mums ar Zubovu bija smieklīgi un pat ļoti (es tā domāju, jo godīgi sakot es vispār neatceros, ka šādu komentu būtu rakstījis). Tagad tiekamies ar viņu daudz retāk - labi, ja reizi mēnesī, un šoreiz sanāca tieši ap jauno gadu - nu vobšem četras dienas pjanka un tjomka (trankvilizatori) plūda kausiem/saujām. Tā teikt atcerējāmies vecos labos laikus... un tad mums bija jautri par visu un visiem, tā drusku pavilkt uz zoba vai vienkārši ierēkt... tāpēc, ka paši tajā situācijā bijām smieklīgi (es tā domāju).

Neņem pierē. Un domāju, ka ja esi pietiekami pieaudzis (un skaidrā) tad arī neņemsi, jo parasti, jau tikai tīņi lec uz eža šādu muļķību pēc (jā - es atzīstu, ka tā no manas puses bija pilnīga muļķība).
From:[info]cloud_zero
Date:January 4th, 2010 - 07:56 pm
(Link)
PS. Bet par Coil diskogrāfiju es palieku pie sava. Tev pat nav trešdaļa minēta (nu OK - teiksim starp pusi un trešdaļu, es tiešām precīzi neesmu skaitījis). Ja šī diskogrāfija (iekļaujot visus projektus un koncertus) nebūtu tik gara un man nebūtu tāds slinkums tam veltīt laiku - es uzrakstītu, bet nupat sapratu, ka tas man nav jādara... tu to visu vēl visu 2010.gadu un iespējams vēl ilgāk varēsi atrast komūnā muzons.

Ceru, ka tev arī bija jautri svētki.