muzons - HORDE - hellig unsvart [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

HORDE - hellig unsvart [Dec. 24th, 2009|12:11 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[naktssargs]
[Tags|]



horde - nosaciiti anoniima kristiigaa viena cilveeka black metal grupa no austraalijas. izdevusi vienu provokatiivu alboomu un izraisiijusi kristiigaa blekmetaala rashanos aka. unblack metal. slaidi iespljauj sejaa visai klishejiskajai wannabe saatanistu black metal sceenai ar bezkompromisa kristiigu nostaaju pauzhoshiem textiem, kontrastaa ar klasisku raw black metal skaneejumu aka darkthrone utt., par ko arii vairaakkaarteeji sanjem draudus tikt nogalinaatam zhanra labaakajaas tradiicijaas. 1994. gads bet lieliski piemeerots arii muusdienaam kad saatanisms ir meinstriim domaashanas veids un blekmetaals = pops. prieciigus ziemassveetkus un armageddonu. FVCK SATAN!

http://www.failiem.lv/list.php?i=ljlwbz
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]laboratorija
Date:December 24th, 2009 - 12:40 am
(Link)
O! Beidzot kristīgais blackmetāls! Vēl es jau sen gribu dzirdēt kā izklausās "christian gangsta rap". Pleijerī it kā ir tāds tags rezervēts, bet es nezinu, vai tāda mūzika vispār eksistē.
[User Picture]
From:[info]blutzeuge
Date:December 24th, 2009 - 08:14 pm
(Link)
būs jāievērtē, neskatoties uz izteiktu cieņas trūkumu pret kristiešu pampāļiem
From:[info]redrum
Date:December 24th, 2009 - 11:58 pm
(Link)
FOR THE HORDE... uuups this horde fails EPICALLY!
From:[info]naktssargs
Date:December 25th, 2009 - 04:05 pm
(Link)
mekleet iemeslu bezsaturiigi paspiideet ar jaunapguutajaam interneta klishejaam failo epikaali. ROR nah
From:[info]cloud_zero
Date:December 29th, 2009 - 02:55 pm
(Link)
Tad nugan pamodies. Cilvēks, kurš šo sūdu radīja nāk no Austrālijas kristīgo death metal aprindām (Metanoia... uttt.) un viņam ir vēl vair
āki projekti, kā jau Austrālijas kristoešu POP METAL karaļa wannabe... bet šis jau sen ir aizmirsts in norakts. Es atceros klā deviņdesmitop gadu vidu "Biržā" šito visi noklausoties rēca, izņemot pāris idiņus - (nesaukšu vārdā, jo negribu aizvainot). Galvenais, ka pats šī projekta radītājs to neuztvēra nopietni... tā teikt prikols... lai gan pirms pāris gadiem Norvēģijā vienā festivālā uzstājās un piespēlēja viņam Norvēģu kristīgie blekeri... tā kā tas nav nekas neparasts, ja nu vienīgi līdz riebumam stulbs. Kopš tā laika viņš Horde ir likvidējis yun esot pievērsies old style sātaniskajam black metālam.

Jā un vēl viena informācija nezinīšīm... šis nebūt nav vienīogais ASustrāliešu Horde ieraksts (ir vismaz vēl 2).
From:[info]naktssargs
Date:December 30th, 2009 - 12:00 pm
(Link)
da kam tu staasti savas vecaas baumas. shii projekta radiitaajs to uztveera pilniibaa nopietni http://unblack.d135-1r43.de/hordeint/hordeinterview.html luudzu lasi un iepaziisties pirms spamo savu autoritaaro viedokli.
From:[info]cloud_zero
Date:December 30th, 2009 - 10:03 pm
(Link)
Ak, dies..., Piedod nevēlos tevi aizskart (lai gan tev jau tā jājūtas pagodinātam, jo es komentēt ļauju, bet ļoti reti uz tiem atbildu), bet tu tā kā tāds tirliņš... Nu piedod...

Atradis vienu REKLĀMAS interviju, ko veicis saits, kas jaun sen neeksistē (un nebrīnītos, ja nekad nebūtu eksistējis) ... Nu tas ir tāpat kā ar pilnu nopietnību lieldienās klausīties Romas pāvesta "Urbi et Orbi" un domāt, ka viņš to lasa kaismīgi no visas sirds nevis domādams:"Kaut tik ātrāk tas beigtos, bļin, gribās dirsu pakasīt, un vuispār tūlīt aprtaisīšos.... Labi... man ir krutie pamperi (tas nav nekas slikts es taču esmu vecs), bet stāvēt te un slavēt dienu ar atdziestošu sūdu starp kājām nav nekāds prieks."

Protams es absolūti neapgalvoju, ka šis personāžs domā tiešitā, bet absolūti apgalvoju, ka viņam pie vienas vietas tas ko viņš nolasa sliktā latīņu valodā un ka viņš drīzāk grib lai drīzāk viss beigtos un tie vājprātīgie vāktos uz mājām.:)

Es klausījos un spēlēju (kā nu mācēju), un vēlāk arī uz platītēm izdevu BM, kad vēl tu droši vien bērnudārzā gāji.., tomēr argumentēšu par labu sev (lai gan man tas nebūtu jādara). Deviņdesmito gadu vidū man bija tāds draugs Stasis - dīvains cilvēks (matainais death un black metal fans un tomēr kristietis) - visi npar viņu parasti smējās, bet es, lai gan it kā bijām frontes pretējās pusēs, nevēlējos viņu aizskārt... viņš bija manas tā laika "sievas" sens draugs (šī sieviete gan visvairāk par viņu arī ņirgājās), turklāt viņam bija problēmas ar angļu valodu un lai pasūtītu diskus (tolaik Latvijā nebija interneta), vajadzēja ar roku (reti kuram bija kompis, protams dažiem bija rakstāmmašīna) rakstīt vēstules uz kompāniju, lai kaut ko pasūtītu.

Man, godīgi sakot, viņš ar krita uz nerviem, tomēr auygšminēto iemeslu dēļ es šo dažreiz apciemoju. Un es biju tas kas viņam palīdzēja iegādāties šos kristīgā black un death metal diskus (lai gan ne tikai kristīgā - viņam patika arī ģeniālie Blasphemy, Blood un Napalm Death).

Tā kā tolaik "biržā" šis ieraksts bija sacēlis pamatīgu prikolu vētru, man pašam bija interesanti noskaidrot kas ir kas.

Irnformāciju dabūju no Staša (viņš nemelotu, jo bija grupas fans) un, lai cik dīvaini tas neliktos tuvāk nepazīstot šo cilvēku, tomēr čik loģiski tasliktos ieppazīstot viņu tuvāk, no - Jāņa "Morgueldar" Baloža bijušā ALFHEIM un HERESIARH vokālista, kuram šis ieraksts neskapēc patika un pateicoties tam, ka viņa tēvs bija kaut kāds tur profesors universitātē, viņam mājās bija ne tikai kompis, bet arī interneta pieslēgums, printeris utt... un tas viss 1995 vai 1996.gadā. Tā kā es jau tad ievācu visu šo informāciju un esmu drošs par tās patiesumu... tā kā pacenties atrast kaut ko vairāk par vienu iespējams faklšu Reklāmai domātu interviju (kas pat varbūt nav īsta). Paskaties ierakstus The Metal Archives, uttt...

pirms apvainot kādu.

Laimīgu Jauno Gadu!
From:[info]naktssargs
Date:December 31st, 2009 - 12:11 am
(Link)
diez kaapeec man jaajuutaas pagodinaatam ka tu te kauko neaugliigu spamo? man galiigi pie kaajas ko un kad tu klauisies un izdod un speelee un paziisti ja shajaa diskusijaa tu sevi pozicionee kaa aunu. kaapeec lai mees domaatu ka tas ir prikols ja autors pats diezgan pamatoti pasaka ka nee nav gan bet turpretim stasis saka ka ir? hmmmm. albomaa pat nav neviena texta latiinju valodaa kas liecina ka tu tam uzbrauc nevis ar empiriskaa pieredzee pamatotu argumenteetu kritiku bet vienk ar klishejisku spamu. tu pats paklausies pirms meetaajies ar savu dizheno autoritaati. vai arii klausies savaa nodabaa anaalo okultismu vai kas tev tur aktuaali un miers.