muzons - No Rapidshare -> Failiem.lv [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

No Rapidshare -> Failiem.lv [Dec. 3rd, 2009|01:29 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[sick_among_pure]
linkpost comment

Comments:
From:[info]cloud_zero
Date:December 17th, 2009 - 11:40 pm
(Link)
Nu re, ļ. cien. !!@@#$%%^& (jaun)kundze. Tas vienkārši pierāda, ka patiesībā esi atradusi tos komentus, bet sava gļēvuma vai principa pēc nevēlies atzīt, ka tā ir, tādēļ meklē izeju uzsverot vārdu "tieši".

Visi zina ka es "muzonā" pārkopēju daudz īsākas versijas no tā ko es postoju savos žurnālos, jo 1) ne visi muzona biedri lasa manus žurnālus, bet varētu būt, ka kādam kaut kas iepatīkas... galu gal'es mūziku postēju tieši informatīviem un izglītojošiem nolūkiem, 2) no ārzemēm velk daudz vairāk nekā komentē (es pats esmu vilcis simtiem reižu no ārzemju blogiem, bet komentējies kādas piecas.... nu varbūt pāris reizes vairāk), un tā kā es nezinu no kurienes tieši tiek ņemts - vai no mana žurnāla vai muzons...

Tad lūk tāda akcija tev Ziemassvētku priekam.

Un es jūtu, ka te dažu labu retardētu hidrocefālu radījumu pēc, es varētu tagad pacensties divās valodās tieši "muzonā" katru dienu likt pa postam no (pagaidām diviem žurnāliem). Man prieks strādāt jūsu labā un it sevišķi dalīties jūsu labā.

Jā, un par tām anghļu valodas atsauksmēm... viena ir oriģinālajā cloud_zero un vismaz divas ir tajos ārzemju blogos kur esmu komentējis un man dota atbilde par manu blogu. Man slinkums tādai dienderei kā tev meklēt http... adreses, bet, ja kāds pateiks tikai divus burtus "Jā"... es apsolu, es to izdarīšu un te to ielikšu. Piedpd, bet dēļ tevis pūlēties.... nes nevēlos neko sliktu teikt, bet arī nevēlos tik zemu nolaisties.

+ Pusgada laikā vairķ nekā 450 manu failu novilkšnas... kaut kā pēc Latvijas neizskatās, kur katrs ar vai bez pamata, bet uzskata par pienākumu man uzdirst, tikai par to ka es daru to kas šajā kopienā paredzēts... nu teikt ar savu piesitienu:))) Bet gaidiet.. no 1. Janvāra sāks manā vadībādarboties žurnāls Zubovs ar krievu častuškām, itāļu disko, veciem govnorokeriem, krievu Ļimonoviešu un Barkašovie;šu mūziku, un mūziku, kas vērsta pret LPSR kā valsts neatkarību....