muzons - Coil - "Horse Rotorvator" LP - 1986/1987 [Force And Form / Relativity / Boudisque/ Recordvox / Les D [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Coil - "Horse Rotorvator" LP - 1986/1987 [Force And Form / Relativity / Boudisque/ Recordvox / Les D [Aug. 18th, 2009|05:55 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
[Tags|, , , , , , ]

Kā jau varēja noprast pēc iepriekšējā posta, šis posts ir veltīts COIL otrajam albumam "Horse Rotorvator" LP oriģinālam, kas tika izdots Apvienotajā karalistē 1986.gadā, kā arī versijām, kas tika izdotas vēl pēc tam 1987.gadā aiz okeāna un citur (es runāju tikai par vinila versijām, par CD versijām būs atsevišķi posti). Arī no aiz-iepriekšējā popsta sapratīsiet, kāpēc šisn didks pamatā veltīts nāvei, jo AIDS sāka pļaut grupas locekļu draugus un biedrus pa labi un pa kreisi un vakldīja panika un ļoti drūms noskaņojums, jo neviens ārsts nevarēja pateikt kā to ārstēt, ja vispār var!

Visi linki lejā zem attiecīghajām, daudzajām foto.

Tā kā es neatceros no galvas, kura vinila skaņa bija viskvalitatīvākā tad divos (patiesībā četros) arhīvos nododu jums visas, lai jūs paši varētu visas noklausīties un izv;ertēt (pēc idejas melnajiem viniliem mir vislabāklā skaņa, bet atkal nolietojums jāņem vērā... )

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

COIL - "Horse Rotorvator" LP - 1986 [Force And Form (ROTA 1)] UK - Šādas bija trīs versijas (muzikāli visas vienādas):

1)test pressing (ar plikiem izdzisušiem baltiem centra leibliem un ievietotasb parastos baltos vāciņos, bet Džona Belennsa apgleznotas. Nekur nepārdod un nekur nevaru atrast šādu kopiju, tā kā dodiet ziņu, ja kāds vēlas tādu pārdot vai zina kur tādu dabūt.)

2) caurspīdīga plate (pirmās 1000 kopijas 1986.gadā) ar vēl īpašu A56 ielikni. Šīn pašlaik ir vienīgā krāsa kurun neesmun atļāvies nopirkt.

3) melna plate sākot no 1001 utt pēc caurspīdīgās, bet man acūimredzot ir viena no pirmajām "pēc tam", jo arī manā melnajā platēn ir tas īpašais A5 "ieliknis"... Tātad viena no četrām nversijām nāk no šīs plates! Šīs 86 gada angļu plates no pārējām atšķirās arī ar tro ka vāciņa fotrogrāfija ir drusku tumšāka un infornmācija uz vinila centra leibliem rakstīta ar zaļu tinti (uz pārējiem pilnīgi visiem ar sarkanu).

Turpmākās plates tika izdotas tikai 1987.gadā:

COIL - "Horsen Rotorvator" LP - 1987 [Relativity / Boudisque / Recordvox / Les Disques Du Soleil Et De L'Acier]

4) ASV versijas Relativity Records (88561-8139-1) pirmās 1000 kopijas uz caurspīdīha zelta vinila. Tā ir otrā versija ko es jums piedāvāju (muzikālin protams identiska).

5) ASV versijas Relativity Records (88561-8139-1) turpmākās kopijas sājkot no 1001 uz melna vinila. Tā ir trešā versija, ko es jums piedāvāju (muzikālin protams identiska).

6) Holandiešdu (Nīderlandiešu) versija, lo izlaiduisi kompānija Boudisquw Records (08-023848-20) un kas bija ierobežotā tirāžā 2000 kopijas, toties uz caurspīdīga zila vinila .... tā ir ceturtā kopija, ko jums piedāvāju. Kad tikan izpārdotas 2000 ziklāsn Holandieši uz savu roku izdeva melnu plati, arī tās man nav.

7) Vācu versija uz melna vinila, ko izdeva kompānija Recordvox (spv 098008). Šīs man nav, lai gan nav grūti pieejama, bet vienkārši vienmēr atrodas kas svarīgāks, kas jāpērk.

8) Franču versija ko iozdevusi kautn kāda kompānija Les Disques Du Soleil Et De L'Acier (DSA 54008). Nav Zināms tirāžas skaits, bnet zionāms, kas vinils ir zils, bet sprioeržopt pēc tā, ka nekad nekur to neesmu redzējis pārdošanā, tirāžai jābūt ļoti ierobežotai....
linkpost comment