muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Viskas May. 31st, 2004|11:54 am

x_f
Bonobo - Flutter /Dial 'M' For Monkey (2003)/
Saare - Jūtu Izpārdošana /How About Lounge? (2004)/
Smoke City - Mr. Gorgeous / Flying Away (1997)/
Koop - Fuoco Fatuo (Remixed by Nicola Conte) /Jet Sounds Revisited (2002)/
Thievery Corporation - All That We Percieve /The Richest Man in Babylon (2002)/
Zero 7 - In The Waiting Line /Simple Things (2001)/
Zero 7 - In Time /When It Falls (2004)/

Dziesmas: 1, 3, 4, 5; – [info]platinum, 2 – Evans, 5 un 6 – GRUK40 un eRe. Sou, paldies jums! :)

Saares dziesma «Jūtu Izpārdošana» ir no viņu 2004. gada albuma «How About Lounge?» Saare ir latviešu grupa – divas meitenes un divi puikas. Vairāk par viņiem var uzzināt šeit. Albumu dabūju no Evansa, kurš to novērtēja diezgan nicinoši, sakot, ka tā ir netīša parodija par grupu Sirke. Es gan tik skarbi nedomāju, tāpēc arī šī dziesma ir jums pieejama. Man it kā šis tas patika, ir interesantas domas. Man tā nepārāk, ka tas liekas tik tautisks. Flauta un ģitāra dažbrīd nedaudz par daudz. Varbūt tiešām tikai man tā liekas. Un vēl man nepārāk patika, ka dažas skaņas ir pārāk asas. Bet tas, iespējams, tādēļ, ka albums ierakstīts mājas apstākļos (Aveņu ielā :) ).
Neliela atkāpe par copyright. Uz albuma rakstīts "Pirms pārkopē, padomā!" Un kaut kas vēl. Nu, nezinu. Būtu viņi populāri, tad vēl.. Bet tagad es, manuprāt, iespējams, pat šādi palīdzu viņiem kļūt kaut nedaudz atpazīstamākiem. Man, piemēram, par viņu eksistenci nebija ne jausmas. Jums? Viņu web-lapā nav neviena mp3 piemēra. Jā, es meklēju sev attaisnojumu, bet kaut cik taču man ir taisnība. Jā, paziņojiet viņiem, cik es slikts.

Zero 7. Viņu iepriekšējo albumu «Simple Things» (2001) dabūju jau pagājušajā vasarā, un kopš tā laika tas arvien vairāk ir man iepaticies. Tagad pirms pāris nedēļām tiku arī pie jaunā – «When It Falls» (2004). Man patīk. Abi labi. Abos ir triju veidu dziesmas – dziesmas, kurās dzied sieviete, dziesmas, kurās dzied vīrietis un dziesmas, kuras nemaz nav dziesmas, jo tās ir instrumentālas. Man vislabāk patīk pirmās un tādas ir abas jums piedāvātās («In The Waiting Line» un «In Time»). Pirmā dziesma man atgādina stāstus par padomju laikiem – par stāvēšanu kaut kādās mistiskās rindās. Nu, lūk. Par to arī ir šajā dziesmā – visi kaut ko stāsta, laiks stāv, viņa īsti nesaprot, kas notiek un ko darīt..

Atlikušās dziesmas nupat dabūju no [info]platinum. Un vēl daudz citu. Tās ir brīnišķīgas! Par lielāko daļu grupu un izpildītāju man bija pirmā dzirdēšana, tāpēc pastāstīt par tām neko daudz nevaru.

Bonobo – «Flutter». Elektronisks un diezgan čilautīgs gabals, liekas nedaudz aziātisks. :) No 2003. gada albuma «Dial `M` For Monkey» (kāds jauks nosaukums).
Smoke City – «Mr. Gorgeous». Par ko ir dziesma, jau skaidrs no nosaukuma. :) Tā ir no 1997. gada albums «Flying Away». Baigi labais albums! :) Tāds nedaudz sens skanējums, drusku džeza un drūmā trip-hop'a, stīgas, sieviešu balsis, ne-angļu valoda... Labs! (Neatradu kādu man zināmāku grupu, ar ko salīdzināt.)
Nicola Conte – «Fuoco Fatuo». Nicola Conte ir itāļu DJ un producents. Šī dziesma ir no 2002. gada albuma «Jet Sounds Revisited», kas ir viņa iepriekšējā albuma «Jet Sounds» remiksu albums (tā es sapratu). Šo dziesmu remiksējis Koop. Superīgs džeza gabals, pat tā kā velk uz hip-hop'u. :) Tas ir stāsts par kādu šausmīgu un drūmu nakti, kuru stāsta večuks aizsmakušā (vai nodzertā) balsī. Daudz teksta, pasniegts uz šķīvīša ar sudraba maliņu. Viss pārējais šajā albumā ir labs acid jazz.
Thievery Corporation – «All That We Percieve». Šitie gan man ļoti iepatikās! Šī dziesma ir no 2002. gada albuma «The Richest Man In Babylon». No visa kā pa druskai. Nedaudz elektronikas, trompetes, bass, skaista balss un vārdi.

Būtu man vairāk web-vietas, padalītos arī ar Fink, Freak Power, šo to no «Erotic Lounge», dažiem saundtrekiem un vēl.. un vēl.. :)

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.