muzons - Jeremy Miscellaneous [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jeremy Miscellaneous [Mar. 8th, 2004|01:47 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

muzons

[x_f]
Jā, es zinu, ka tas ir The Prodigy, bet kā skan! :) Pavisam kopā ir 8 sekcijas un kopā tas saucas «The Dirtchamber Session» (gads man nav zināms). Visos gabalos viņi ir samiksējuši kopā vairākas dziesmas – ir gan savējās, piemēram, "Poison", gan citu, piemēram, Bomb The Bass – Bug Powder Dust (otrās sākumā), gan no filmām (trešās sākumā). Trešai ap vidu sāk skanēt The Chemical Bros. – Breaking Up, bet pie beigām ieskanas sempli no Bran Van 3000 – Couch Surfer. Vai arī Prodigy un BV3 izmantojuši vienu un to pašu semplu. :)
Tur var dzirdēt vis kaut ko – no ABBA's līdz Propellerheads. Un skan, manuprāt, ļoti labi. (Vispār es neesmu The Prodigy fans, bet ko tādu gan varu klausīties.) Kaut kas pilnīgi pretējs. Viena no smeldzīgākajām dziesmām, kādu esmu dzirdējis. Damien Rice jau vispār iet līdz kauliem, bet tas viņam sanāk labāk par Starsailor. :) Šī dziesma it kā sastāv no divām – sākumā dzied sieviete un tā mierīgi, bet otro pusi dzied pats Deimiens un tas viņam sanāk brīnišķīgi, sirdi plosoši. Viss viņa albums «O» (2003) tāds ir. Ģitāra un stīgas. Un tas man ļoti patīk. Šī ir albuma skaļākā dziesma. Atkal kaut kas jau pilnīgi pretējs. Tricky ir trip-hop pārstāvis (ja nu kāds nezina) un reiz bija kopā ar Massive Attack. Tagad darbojas viens un kopā ar citiem – pazīstamākie ir Björk, Neneh Cherry uc. Šī dziesma ir no albuma «Juxtapose» (1999), kurā viņš sadarbojas ar DJ Muggs no Cypress Hill un Grease no DMX. Dziesma sākas ar stāstu, ka viņš kādā ēstuvē saticis divas meitenes, pēc tam uzzinājis, ka viņas ir lesbietes un vispār.. Elektroniskas skaņas kopā ar stīgām un tekstiem hip-hopa stilā, hmm.. – līdzīgi kā The Streets. :) No albuma «Volumizer» (2000). Zinu, ka reiz šo jau biju publicējis savā žūrnālā, bet man ļoti patīk šī dziesma, ka gribās padalīties ar citiem vēlreiz. Tas ir roks. Visas viņu dziesmas ir kā gari stāsti. Arī šī – "Bija piektdienas pēcpusdiena, gaidīju savu vilcienu uz Bruklinu un.." Belģi. Dziesma no 2000. gada albuma «The Magnificient Tree». Viss albums ir brīnišķīgs un viena dziesma to, protams, nevar attēlot. Diemžēl man tā arī neizdevās sadabūt viņu nākošo albumu Jackie Cane. Samierinos. The Avalanches arī ir unikāla grupa, manuprāt. Kad tiku pie viņu albuma, man jau daudzi bija to saslavējuši, tomēr es biju dzirdējis tikai "Since I Left You" (tā ir šī albuma tituldziesma, 2001). Un kad sāku klausīties.. Nu, neko tādu nebiju gaidījis, biju iedomājies, ka būs savādāk. Viss albums ir non-stopā, ar tādu fuzzy skaņu un daudz dažādiem seniem sempliem. Uz beigām kaut kas mierīgāks un jautrāks – vācu džezisti ar dziesmiņu no viņu otrā albuma, kuru var lasīt no abiem galiem vienādi – «Godsdog» (1999). Džezs. Man De | Phazz vienmēr ir patikuši, lai gan šķiet, ka viņu pēdējais albums «Daily Lama» (2003) ir bišku par komerciālu. Džezs. Norvēģu dziedātāja. Bez lieliem un liekiem paskaidrojumiem. Kamēr gaidu jauno «Nightwatch» no electrofreek'a (crack)electrofreak'a, tikmēr klausos viņas iepriekšējo albumu «At First Light» (2001). Viena no manām mīļākajām dziedātājām. Bet to jau es esmu teicis.

P.S. Puksta tēma ņemta no kāda Rinôçérôse albuma nosaukuma.
P.P.S. 39:49, 9 dziesmas. Es klausos ļoti dažādu mūziku. Man ir vienalga, ko par to saka citi, jo es klausos labu mūziku. Citādi taču es to nedarītu. :)
linkpost comment

Comments:
From:[info]crack
Date:March 8th, 2004 - 03:03 pm
(Link)
yeah!! ljoti jauks posts muzona ietvaros. restepa!

btw tad es rakstu tev ari Jackie Cane ;)
[User Picture]
From:[info]x_f
Date:March 9th, 2004 - 10:13 am
(Link)
aber, lūdzu. es tikai priecāšos.

btw, ko nozīmē "restepa"? :)
From:[info]crack
Date:March 10th, 2004 - 09:02 pm
(Link)
restepa = respekts ;)
[User Picture]
From:[info]another
Date:March 8th, 2004 - 06:43 pm
(Link)
jaa, smuks komplektinjsh. buus shis tas jaapameklee kas netika ieprieksh zinaats.
[User Picture]
From:[info]x_f
Date:March 9th, 2004 - 10:12 am
(Link)
tam jau tas arī tika domāts :)
[User Picture]
From:[info]agressor
Date:March 9th, 2004 - 03:56 pm
(Link)
the dirtchamber sessions nav the proidgy, bet viena paša liam howlett miksēts garadarbs. bet labs un tāds, ko dj vinyl mixing contestos izmantot :)