muzons - Gada balvas [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Gada balvas [Feb. 10th, 2005|12:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

muzons

[skunkhead]
Paskatījos, kas tad mums pašiem te darās pa pašmāju mūzikas galu, kas domāts masām - nu, palicis nedaudz krāsaināks nekā iepriekšējos gados. Protams prieks, ka arī daži saucamie undergoundisti, ar kuriem ir spēlēts un tusēts kopā, sakāpuši kvalitātes eskalatorā.
Protams, nedaudz smaidu izraisa tās nominācijas. Piemēram Hospitāļu iela ir nominēta gada pop albūma balvai un arī gada pop dziesmas balvai. Lai gan tā arī sanāk, ja visiem patīk, tad laikam tas ir pops.
linkpost comment

Comments:
From:[info]ab
Date:February 10th, 2005 - 12:57 pm
(Link)
pop = popular
From:[info]affair
Date:February 10th, 2005 - 01:01 pm
(Link)
vienīgi šobrīd ar šo vārdu saprotam kaut ko citu!
From:[info]ab
Date:February 10th, 2005 - 01:02 pm
(Link)
jaa, termina nepareiza lietoshana. a ko tur vairs...
[User Picture]
From:[info]skunkhead
Date:February 10th, 2005 - 01:18 pm
(Link)
par to popular viss skaidrs. vienkaarshi stulbi ir klasificiteet visu Latvijas muuziku shlaageros, akadeemiskajaa, tatas muuzikaa, popaa, hip-hopaa un rokaa. lai gan peec "lielo" muuzikas izdeveeju praatiem tirgus ir maz (kas ir tiesa) un no jaunajiem tiek ielaisti tajaa industrijaa tikai kaut kaadi aaksti, taapeec arii sisteema taada. shogad situaacija jau nedaudz uzlabojaas.
[User Picture]
From:[info]ance
Date:February 10th, 2005 - 02:33 pm
(Link)
Ņja, bet kur tad citur nominēt? Tad jau viņi būtu vieni paši, kas kandidētu uz regeja balvu(ja es nekļūdos, kas ir H.I.).
[User Picture]
From:[info]skunkhead
Date:February 10th, 2005 - 03:20 pm
(Link)
nu, regejs tas gluzhi arii nava, bet nu jaa liela dalja ieziimju ir. katraa zinjaa tik kategoriski arii nevar daliit. Vienmeer ir izeja no situaacijas - lai muuzikas industieshi pashi izdomaa jaunu kategoriju iedaliijumu, jo driiz to tieshaam vajadzees.
[User Picture]
From:[info]ance
Date:February 10th, 2005 - 04:19 pm
(Link)
mhm, mūsdienās man liekās, ka stilus vairs nevar no dalīt TĀ kā agrāk. Viss lēnām saplūst, nav vairs tik striktas robežas. Piemēram, ja senāk bija rock, tad tagad jau ir visādi rock paveidi. Tas pats ir arī modes jomā, būtībā visur.