Pasaka par Cibu un tās Pilsoņiem
Commenting To 
22.-Feb-2006 08:47 am - Kur dabūt Belomoru?


Kādu dienu [info]makmerfijs kārtējo reizi devās uz [info]affair krogu "labi pasēdēt". Pēc kāda laiciņa šādas pasēdēšanas [info]makmerfijs konstatēja, ka viņa cigarešu "Belomor kanal" paciņa ir tukša un paprasīja [info]affair lai dod šurp jaunu paciņu. [info]affair paskatījās cigarešu plaukta un secināja ka jāiet uz noliktavu, jo plaukta Belomora nebija. Atgriezies no noliktavas viņš apjucis painformēja ka viņa krājumos Belomors ir beidzies (un būšot tagad tikai pēc pāris mēnešiem) un piedāvāja vietā savu iecienīto Prīmu bez filtra. "Pakaļā tu vari iespraust sev to Prīmu" ļauni atņurdēja [info]makmerfijs un sāka darbināt savas smadzeņu atliekas lai atrisinātu so problēmu, jo [info]affair bija vienīgais pie kura vareja Belomoru dabūt. Cigaretes tirgoja arī [info]sadams, bet viņam nekā jēdzīgāka par Camel un Marlboro nebij. Bez tam [info]sadams jau kuro nedēļu bija ieslēdzies savā pritonā, kur plostoja ar Cibas nacistiem. [info]makmerfijs domāja, domāja, vienu dienu, divas, trīs un tad viņam ienāca prātā gaiša doma.

Nakošās dienas rītā visa Ciba (neskaitot [info]sadams un Cibas nacistus) tika sapulcēta pie [info]affair kroga, kur [info]makmerfijs noturēja kvēlu runu. Iesākumā viņš pateica, ko domā par visiem (lietodams tādus epitetus, ka pat visrupjākajiem Cibas pilsoņiem sāka vīst ausis), tad viņa bagatīgais nenormatīvās leksikas krājums vērsās pret viņu izlietņu un kanalizāciju trubām. "Un pēc visa ta, ko es jūsu (kārtējā nenormatīvās leksikas straume) labā esmu darījis, jūs nevīžojat parūpēties lai man būtu mans dienisķais Belomors??? Lai man tagad pāris mēnešus būtu jāiztiek bez tā????? (kartējā nenormatīvās leksikas straume)" sašutis bļāva [info]makmerfijs. Savas kvēlās runas beigās viņš Cibai uzstādīja ultimātu - kamēr viņam nebūs Belomors, tikmēr visi varot paši nodarboties ar savām santehnikas problēmām. To pateicis [info]makmerfijs devās uz Baznīcas pagrabu lai iesaistītos tur notiekošajās orģijās.

Godīgie Cibas pilsoņi (izņemot [info]murkjelis, kura skrēja uz avīzes redakciju lai sagatavotu iespiesanai so svaigāko sensāciju) sāka apspriesties ko nu lai darīt - cita santehniķa viņiem vienkārši nebija, tatad tas Belomors kaut kur jāizrauj. [info]esinja mēģināja Belomoru uzburt, bet nekas stiprāks par smalkām dāmu cigaretēm viņai nesanāca. [info]kuminjsh taustīja iekš sava dekoltē (kur viņai bija paslēptas dažas Ļoti Vērtīgas Lietas, bet starp tām Belomora nebij. [info]laukroze metās apzvanīt visus savus vīriešus, bet arī šī akcija beidzās bez rezultātiem.

Situācija sāka kļūt kritiska.
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
This page was loaded Maijs 4. 2024, 10:42 am GMT.