Viena diena manā dzīvē

Komentāri

Viena diena manā dzīvē

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Visiem dienas kaa dienas..


straadaaju taadaa industrijaa, kur ir gan no riitiem, gan vakaros, gan naktiis, gan briivdienaas, gan sveetkudienaas utt. jaastraada. ieskats 21/02 - 22/02, jeb nakts mainja no ceturtdienas uz piektdienu. darbiibas lokaacija - Al Ain, ieksh tiem Emiraatiem. Vieta - Al Ain Rotana Hotel. Departaments - Front Office (recepcijas menedzhere, naktiis- viesniicas menedzhere).


Nakts mainjas ir sagriezushas manu ikdienu kaajaam gaisaa, taadeelj mans riits saakas ap astonjiem - devinjiem vakaraa (pardon, pamoshanaas laiku aizmirsu iemuuzhinaat). gulju uz griidas (paralona matracha), jo gultu veel neesmu iegaadaajusi, skapja, kaa redzams, arii man nav..bet visu paarsit tizlais biidaam-logs, kuru namaz i necenshos aiztikt un eerto palodzi izmantoju kaa plauktu.




naakamais - dushen gee'en, kaa jau normaalos "riitos" piedienas. re ku var manu roozaa briinumtelefonu redzeet. jaasaka, ka roozaa nav iisti mana kraasa, bet figuree manaa dziivee, goda vaards, kaut kaadu diivainu sagadiishanos peec :)



brokastiis apelsiinu sulas glaaze, jo citam nekam nav garastaavoklja "taadaa agrumaa".. shkjiltavas HOME, jo muusmaajaas vienmeer vinjas zuud, vienmeer kaads vinjas stiepj peec paciemoshanaas prom. needed to be labled :D no trim HOME shkjiltavaam divu meeneshu laikaa maajaas ir palikushas tik shiis te vienas. taatad, arii leibli neliidz..



kad pulkstens jau shitik, jaasaak biidiit uz darba pusi. mainja saakas 11os vakaraa.



visa kaujas gataviibaa... (to UNO [uz palodzes] igaunjos peernvasar par 11 jevrikiem iegaadaaju, kad roadtrip'aa bijaam ar braali, mana atvaljinaajuma ietvaros. bet taa arii neesam veel speeleejushi...sheit cilveeki uz galda speeleem dikti pasiivi, nevienam cirks, richurrachs vai monopols pat maajaas nav)



...pa naksniigo ielinju dodos uz lielo ielu mekleet taksi..



daaaaaaarbs...galvenaa ieeja. tur, starp visiem karogiem, buutu jaabuut arii ES karogam, bet...ak, vai! laundry departaments panjeema uz izmazgaashanu un konkreeti sabojaaja. zila vietaa nu ir lillaa! un taadu karinaat publikas acij neatljaavaam (shejienieshiem gan shkjita, ka starpiibas jau nekaadas, zvaigznes ta' taapat dzeltenas!)



"jaunais" spaarns un otraa ieeja



paargjeerbjamies, sametam lorinjus skapiitii...



...un gatavs darbam!



pirmaa pietura - room service. mans normaalais darbadienas saakuma kafijas tilpums - 0.5 l (gribeetos jau to fosteri labaak, bet..jaagaida briivdienas)



izejot lobijaa, pie viesu liftiem ir smuka glezna, iedaavaata no viena vieteejaa maakslinieka (aizmirsuvaardu). man absoluuti nepatiik gleznas atrashanaas vieta, bet manas domas shajaa jautaajumaa nevienu neiteresee..



pirmais darbs - paarbaudu un parakstu visus auditus, pirms nodoshanas finanshu departamentam. re - arii Agnesiga's plaanotaajs kadraa ticis :)


laika zinjaa aiznjem apmeeram no 11iem liidz kaadiem 1iem naktii.



tad var iziet nelielaa apgaitinjaa. koridoros beernu un ne-beernu ziimeejumi par zaljo teemu; aaraa, pie viena no baariem, puisis gatavo ogles uudenspiipeem...



..un tochinjas lietoshanas noteikumi; un bardaks pie formu izsniegshanas lodzinja, kur naktii neviena nav, taadeelj paliks taa liidz riitam



taa, ap kaadiem trijiem naktii iesleedzas eestgriba. viss room service nakts menu jau ir krustu shkjeersu izeesta, neko negribas. taapeec nolemju par labu svaiguminjam - burkaani un zemenes, paraleeli tiek drukaatas visaadas atskaites un saakti likt kopaa reporti un aizvadiitaas dienas analiize. (bilzhu nav, jo booooooriiiiiing) pa vidam veel fire alarm iebljaujas, ap kaadiem 4iem, nekas nopirtns, mazgaatuvee par daudz tvaiku un duumu detektors iedarbojaas. galvenais, laiciigi to sireenu aptureet - tur taalumaa bildee koleegjis pie sireenu panelja.



ciba taim! pulkstens apmeeram 5 no riita, kad notiek "rooling of business day" (jaa, viesniicaas ar pusnakti jauna diena neiestaajas, taa iestaajas ap 5 riitaa), sisteemaa darboties nedriikst, kameer nakts auditors nepazinjos, ka ir ok. iistais laiks internetiem.



ap pus seshiem uzsaaku atskaishu nobeigshanu, kad sisteema jau paarnesta jaunajaa dienaa (atkal boooooriiiing). lieku kopaa budzheta un actual achieved ciparus utt., printeeju atskaishu kaudzes un suutu prom koleegjiem. ljoti svariigi apskatiit laika prognozi tuvaakajai nedeeljai (riiga, neskaud!), kaa arii nosuutiit lielmiestaa atrodoshajam sales ofisam nepiecieshamaas atskaites. tajaa ofisaa visas sekretaares ir filipiinietes; re, kaada vecaakiem uz vaardu doshanu izdoma!



ap pus devinjiem nu ir viss cauri, esmu gatava doties maajaas, kad atcereejos, ka shodien tachu "walk for a cause" (gaajiens pret veezi, taa teikt, saucamais walkathon), ko organizee muusu viesniica sadarbiibaa ar vieteejo sarkano krustu un citaam iestaadeem. jau tresho gadu peec kaartas. biljetes cena latos ir aptuveni 1.50 Ls un visa naudinja tiek noziedota beernu, kas ciinaas ar veezi, aarsteejamiestaadei. visi, kas iegaadaaja biljetes, tika pie tematiskaa kreklinja un kepoona (par pusotru latu!). es nopirku kaadas seshas biljetes un panjeemu tikai kepoonu (to pashu tikai taapeec, ka maazhojoties un piemeerot, meikaps palika uz iekshmalas). pagroziijos pasaakuma saakuma daljaa tik, nogurums njem virsroku.



 


gotta luv my direktors! vinjam laikam mazliet piemirsaas pasaakuma buutiiba, un shis ar piipi zobos dikti paardeva biljetes un daliija t-kreklus :D



peecaak laiks uz maajaam doties, pulkstens apmeeram 9 no riita. izlemju iet kaajaam (apmeeram 10-15 minuushu gaajiens normaalaa soliitii). celjsh ved garaam cietoksnim, arii veikalaa nepiecieshams sho to iegaadaat



oj, bet shitais siers ir taaaaaads nommnommnomm, ka vajadzeetu tam ar likumu aizliegt veikalaa garaam iet nepanjemot!



no veikala liidz maajaam tik kaadas 5 minuutes ko iet, bet maisi spiezh pie zemes, taapeec ielecu taksii un par piecaam vieteejaam naudinjaam tiku maajaas.


pa celjam, gandriiz pie pashas maajas viena viss-kas-nepiecieshams lavochka, bet tur cenas uzskruuveetas, taadeelj tur neeju. ja nu vieniigi retu reizi peec cigareteem (shai zemee veel nav cigareteem viena fikseeta summa, taadeelj variee, akariibaa, kur peerk. visleetaak, protams, lielveikalos un pa blokiem). taalaak jau nogriezham no lielaas ielas uz manu mazo ielinju (the 24th street saucaas) - labajaa pusee treshaa maaja ir maneejaa (uzreiz aiz taas baltaas)



maajaas ierodos ap 9.45 (no riita)



iesleedzot datoru, desktops atgaadina, ka vajadzeetu pavingrot (nee, ne shodien...)



virtuvee izkraujam iepirkumus, pasakam laburiitu kapteinim morganam - visuzticiigaakajam sarunbiedram, un sasveicinamies ar zelta telinju, kursh pagaajushajaa atvaljinaajumaa atceljoja kopaa ar mani, lai tiktu pielietots kukuruuz-karamelju ruletes pagatavoshanaa, bet ne laika, ne speeka, ne iedvesmas...kaa rezultaataa vairaak kaa pusgada laikaa pa vienai, pa vienai taas konchinjas apeedas...



fiksas "vakarinjas" ap desmitiem riitaa - marokaanju stila salaati (protams, pirkti gatavaa veidaa) un activia. man garsho, kaa kopaa garsho :) foonaa seriaals (vienkaarshi kautkaadam troksnim, jo nepatiik klusums). ap pusdivpadsmitiem sakaarojas glaaze kapteinja ar koolu, ko arii sev neliedzu, paraleeli lasot draudzenes uz zsveetkiem atsuutiito, no indijas celjojusho graamatu



un kad pulkstens jau uz kaartiigu pusdienslaiku velk, tad beidzot jaamet visam miers un jaaiet chucheet. bez guljammaskas nespeeju vairs paguleet, jo aizkaru nav pie logiem. shodien izdomaaju, ka guleeshu viesistabaa uz diivaana (citreiz taa daru, jaa. man tur atsevishkji spilveni un sega tieshi shaadaam veelmeem, lai nav jaastiepj no guljamistabas). labu nakti :)


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba