[icon] Mājsaimnieču klubiņš - KAKAO
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:KAKAO
Time:10:31
Dārgās, mājsaimnieces, padalieties lūdzu gudrībās, kā pagatavot patiešām garšīgu kakao.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]zhagata
Link:(Link)
Time:10:38
Nu pirmkārt ņemt jau saldināto, nevis rūgto kakao. Piemēram, nesquick.
Tālāk jau viss vienkārši - aplej ar karstu ūdeni, pieber cukuru ja vajag, un pielej pienu, ja vajag un dzesēšanas nolūkos.
(Reply to this) (Thread)


[info]la_cumparsita
Link:(Link)
Time:11:30
Paldies, bet nepieminēju, ka vairāk interesē no rūgtā kakao pagatavojams :)
(Reply to this) (Parent)


[info]hessin
Link:(Link)
Time:11:48
nezinu, kas skaitās garšīgs, kas negaršīgs kakao, bet man vislabāk garšo , kas taisīts 100% no piena bez nekāda ūdens, un kakao tiek ņemts, kas ir igaunijā ražots, nezinu, vai tas ir saldais vai rūgtais - liekas normāls kakao. Un vēl cukuru saldumam klāt.
un tad pienu katliņā vāra, kad ir silts, tad pieber kakao un maisa, jāuzmanās, lai neveidojas kunkuļi. nevajag pārkarsēt arī pienu.
Sanāk diezgan trekns arī :)
(Reply to this)


[info]klasika
Link:(Link)
Time:18:33
Lai kādu kakao gatavotu, pie piena un kakao pulvera klāt der pielikt karoti medus un sviesta pikuci, tad nevajag klāt ne graudiņa cukura un gards bez gala!
(Reply to this)

[icon] Mājsaimnieču klubiņš - KAKAO
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.