1. Grūbu putra, kurai piebērti klāt nedaudz lazdu rieksti ir okei, tikai jākošļā.
2. Vienu bklažānu apsāla, nosusina, nedaudz apcepj, atdzesina un sajauc ar jogurtu bez piedevām, zaļumiem, un mazliet ķiplociņa. ēd ar maizi vai kā salātus.
3. Linsēklu eļļā ceptas lietas smaržo un garšo savādāk.
Un vēl es ar linsēkļu eļļu mazliet iesmēerēju matu galiņus pēc mazgāšanās, lai nešķeļas, un liekas, ka ir labi. Un vēl ar to pašu eļļu nosmērēju seju, nostaigāju kādu stundu, un tad gāju mazgāties. Sejas āda mīksta un forša.
Jā, alus dzērājiem un dzērājām jāēd ne tikai kabači, bet arī baklažāni, jo tie esot labi aknām. Un vēl aknām labi esot bietes un to sula. Tikai ar to sulu es nekādi neesmu tikusi saprašanā, jo citi to zer svaigu, bet citi saka, ka tai pāris stundas jānostāvas, citādi tā esot pat kaitīga. Njez, kā īsti ir? |