lol - Komentāri

About Komentāri
Bet...9. Janvāris 2007 - 20:28
8) Katram, kurš paklausīgi ievēro noteikumus gada laikā, tiesības saņemt talonu par dārza mājiņu Ņižņijnovgorodā un jaunāko žiguli.

Slava noteikumiem ... varējāt formulēt drusku juridiskāk, piem.:

I § Vispārīgā daļa
1. Komūna "Lol" (turpmāk tekstā Lol) paredzēta vispārējai izklaidei un tas arī ir tās primārais mērķis.
2. Lol ir http://klab.lv sastāvdaļa.
3. Lol vadība ir vispārpieņemta cilvēku grupa, kas darbojas Lol interesēs; Vadība mainās tikai tad, kad ir izteikta pamatota nepieciešamība to darīt.
4. Lol tiesīga pievienoties jebkura persona, neatkarīgi no rases, vecuma, reliģiskās pārliecības u.c. faktoriem, gan lasītāja, gan joku iesūtītāja(turpmāk postētāja) statusā.
Katra persona pati atbildīga par savu zivēli pievienoties un izmantot Lol
Šāda persona tiek apzīmēta kā "Lol lietotājs".
II § Ierobežojumi un pārkāpumi
5. Smaga pārkāpuma gadījumā pret vainīgo personu vai personu grupu var tikt piemērots soda veids - bans jeb pastāvīga eksmatrikulācija no Lol.
6. Lol neatbalsta postētāju jokus, kas ir klajā pretrunā ar vispārpieņemtajiem tikumības un labas ticības principiem, kā arī tādus, kas aizskar vai pazemo citus Lol lietotājus, no kā izriet sekojoši ierobežojumi:
a)erotiska rakstura bildes izvietot aizklāti, pievienojot brīdinājumu par saturu;
b)neizmantot morāli novecojušus jokus kā arī tādus, kas ir publikā pietiekami pazīstami un pieejami (piemēram no ass.lv).
c)neizvietot jokus atkārtoti kā arī neizvietot dažādus jokus, kuru humoristiksā esence balstās uz vienu un to pašu sistēmu (piegdienā, preved! un tml.) biežāk kā reizi 1 nedēļas laikā, izņemot gadījumus, kad tie jau ieguvuši vai iegūst plašu atbalstu un pret tiem nerodas pretenzijas.
ierobežojumu neievērošanas gadījumā var tikt piemērotas sankcijas, kas paredzētas noteikumu pārkāpējiem (5.p.)
7. Atbalsta apjomu konkrētam jokam nosaka pēc atsauksmēm komentāros.
Joka vērtību nosaka arī pēc acīmredzamām pazīmēm (piem. spontāni smiekli redzot joku var tikt uzskatīti par pozitīvu, vērtīgu pazīmi.)
8. Noteikumu pārkāpums tiks izskatīts Lol vadības sēdē, un vainas apstiprināšanas gadījumā pret vainīgo var vērsties ar sankcijām, kas paredzetas 3.p..
Mēģinājums pārkāpt noteikumus vai arī apzināta balansēšana uz noteikumu pārkāpšanas robežas tiks traktēts kā izdarīts noteikumu pārkāpums.
Iebildumu izteikšana par noteikumu saturu un būtību var tikt uzskatīta par noteikumu pārkāpumu, izņemot ja Lol vadība nevienojas, ka attiecīgais iebildums ir pamatots.
III § Papildus daļa
9. Lai pievienotu Lol bildes u.c. veida visuāla un/vai interaktīva satura materiālus, jāievero Lol vadības paredzētos izmēru un lieluma ierobežojumus.*
10.
labi, man apnika... Veiksmi! :)
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba