lol - Vai nav LOL ?

About Vai nav LOL ?

Previous Entry Vai nav LOL ?1. Aug 2005 @ 10:37 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]zii
Date: 2. Augusts 2005 - 11:03
(Link)
Gāzes cenām ir netiešs sakars ar algām. Es skatos no tāda rakursa:
ja palielinās gāzes cenas, palielinās resursu un tekošās izmaksas. Ja palielinās resursu izmaksas, palielinās gatavās produkcijas cenas. Straujāk palielinoties cenām un algām paliekot tai pašā līmenī, labuma apjoms, ko tu par savu algu vari iegādāties, ir mazāks. Protams, ir arī citi faktori.

otrs - palielinoties resursu izmaksām, samazinās uzņēmumu neto peļņa, līdz ar to [teorētiski] arī resursi darbinieku algu palielināšanai.
Gazpromam, protams, nekādas intereses par iedz. pirkstspēju nav, ja nu vienīgi tādā rakursā, ka nedaudz palielināsies LG debitoru apjoms. Bet arī - cik ļoti tas interesē viņus kā piegādātājus, ja pircējs ir LG. No tirgus viedokļa - nav iebildumu, mēs visi ieguldām ar vienu domu - lai nopelnītu. Bet nebūtu arī iebildumu, ja LG nebūtu monopola stāvoklis. kaut gan arī šeit ir vairāki apstākļi, jo piegādātājs pamatā ir Krievija.

Paldies par aizrād. - bija aŗi domāts ES. Arī par akcīzes nod. piekrītu. enivej - runāt mēs varam vai cik. Bet šie apgalvojumi prasa jūtīguma analīzi.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba