lol - Komentāri

About Komentāri
28. Maijs 2004 - 09:59
Jociņi par Vovu un ļaunajiem fašistiem (cerams, ka nebūs dzirdēti). :)

Padomju laiku skola. Skolēni stāsta par to, ko darījuši Lielajā Tēvaiņu karā. Maša saka: "Es, lūk, palīdzēju kopt ievainotos Padomju kareivjus!". Skolotāja: "Super, bērni, lūk kā īsta komjauniete uzvedās karā!" Griša saka: "Es palīdzēju frontes apgādniekiem piegādāt ēdienu." Skolotāja: "Tu taču esi īsts varonis!" Vova pieceļās un saka: "Bet es pirmajās frontes līnijās pasniedzu kareivjiem munīciju." Skolotāja iepleš acis: "Nevar būt! Tik varonīgi! Un ko kareivji teica?"
Vova: "Danke, Voldemar! Sie sind ein guter Junge!"

Atkal notiek stunda par Padomju kareivjiem un bērni lielās ar to, ko viņu tēvi darījuši kara laikā. Maša: "Mans tēvs bija lidotājs - vēl tagad viņa cepure stāv mums bēniņos". Griša: "Mans tēvs bija varonīgs ģenerālis - Vēl tagad viņam lielā cepure ar medāļiem stāv." Vova: "Ziniet, mans tēvs laikam bija elektriķis." Skolotāja: "Ko tā?" Vova: "Nu man uz bērniņiem stāv tēva vecā kaska ar diviem uzzīmētiem zibeņiem!"

Skolotāja stundā stāsta par zvērīgajiem nacistu nedarbiem Aušvicā. Vova:" Jā, mans tēvs arī nomira Aušvicā..." Skolotāja: "Lūk, bērni, spilgts piemērs nacistu zvērībām!" Vova: "Da nē, viņš vienkārši vienu vakaru bija piedzēries kā lops un nokrita no sargtorņa!"

:D
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba