laikabedre -

About  

Previous Entry 27. Dec 2004 @ 12:21 Next Entry
Kaut gan nebiju redzējusi viņu jau gadus, hmmm, 20 (?), pazinu uzreiz un atcerējos arī vārdu: Ilze. Tikai viņa bija kaila un gulēja starp valkātiem zābakiem, kaut kādām vecām grāmatām un traukiem.

Manai Ilzei tomēr bija Sarkans mētelītis, balta cepurīte un adīti zābaciņi. Ak, jā - un ar mammas nagu laku nolakotas spilgti sarkanas lūpas.
Un tad pēkšņi sāku atcerēties viņas visas: Annu, Mildu, Sarkangalvīti, Aldi, Mazo un smuko vācu lelli ar gariem blondiem matiem - Lieni. Tagad visas viņas jau n-tos gadus mētājas kaut kur lauku mājās istabaugšā. Varbūt vajadzētu atvest, nomazgāt un aizdāvināt...:)
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 27. Decembris 2004 - 13:23
(Link)
man bija divas smukās mīkstās vācu lelles ar blondajiem matiem - dvīnes. bet vārdu nebija. katrā spēlē saucu viņas savādāk. vienīgais, kuram bija vārds bija no čehoslovākijas slepeni divās daļās ievestais leļļu puika Miks. Mikam bija krāniņš un caurumiņš plecā - ja pa to iešpricēja ūdeni, Miks čurāja.
Tā nu abas dvīnes parasti sacentās par blondā prinča uzmanību un iespēju skatīties, kā viņš čurā. Vienai no dvīnēm bija gaiši rozā kleita, bet otrai gaiši zila. Pa abām viņām bija viena kalpone - nēģeriete (plika ar mežģīņu gurnu apsēju).
Tā nu viņi dzīvoja visi četri pēc labākajām feodālo apspiedēju tradīcijām līdz brīdim, kad man uz mēnesi nācās pārcelties uz slimnīcu. Līdzi paņēmu to dvīni, kurai bija gaiši zilā kleita. Kad braucu mājās nezinkāpēc man neļāva viņu vairs vest atpakaļ un dvīne rozā kleitā uz visiem laikiem iemantoja Mika mīlestību kā arī kalpones uzmanību...

Tagad viņas visas dzīvo pie manas vecmammas..
[User Picture Icon]
From:[info]kuminjsh
Date: 27. Decembris 2004 - 13:29
(Link)
Tas labi, ka viņas kaut kur "dzīvo". Man až sirds apsāpējās, kad atcerājos, kur manējās mētājās...:)
[User Picture Icon]
From:[info]laukuroze
Date: 28. Decembris 2004 - 10:34
(Link)
Man arī bija Ilze. Un viņa bija liela un skaista. Un es nevarēju izteikt vārdu Ilze, un saucu viņu par Euzi. Un kad man prasīja, vai viņas vārds ir Elza? Nē, Euza... es bļāvu. Jo es taču zināju ka viņu sauc Ilze. Viņu un Vēl Maiju.. mamma aizsūtija uz Āfriku..tad kad viņas vairs kopā neturēja.. Āfrikas bērniem lai tiek prieks:)
[User Picture Icon]
From:[info]kuminjsh
Date: 28. Decembris 2004 - 10:47
(Link)
Klau, a varbūt man viņas sakopt, bet neatdot nevienam - paglabāt ... mazbērniem?;DDD
[User Picture Icon]
From:[info]rombs
Date: 29. Decembris 2004 - 15:14
(Link)
ak! shis man atgaadinaaja manu milzoniigo pliisha/porolona suni Dzheri. vinjam bija jau saacis birt aaraa porolons, kad mees vinjam veicaam kapitaalo remontu un atdevaam, shkjiet, mazajam braaleenam. pilniigi jaanorij sentimentaala asara..
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba