Kur nopirkt? - Pie kā Rīgā visizdevīgāk izgatavot mēbeles?

About Pie kā Rīgā visizdevīgāk izgatavot mēbeles?

Previous Entry Pie kā Rīgā visizdevīgāk izgatavot mēbeles?7. Maijs 2010 @ 17:30 Next Entry
Sveiki Cibiņi,

Ir nepieciešamība koridorī būvēt skapi un priekšnama iekārtu. Pēc Jūsu personīgās pieredzes, pie kā Rīgā vislabāk (izdevīgāk/kvalitatīvāk/ērtāk/lētāk/uzticamāk/ātrāk) izgatavot mēbeles. Mēs iedomājamies koka (koks/skaidu plāksnes/lamināts) konkstrukcijas.

Paldies par atsaucību :)
H.
(ir doma)
From:[info]fedrs
Date: 7. Maijs 2010 - 17:42
(Link)
Savukārt man būs interesanti paskatīties, kurš te ir notestējis neskaitāmus mēbeļu izgatavotājus, pasūtot vairākas priekšnama iekārtas. :)
[User Picture Icon]
From:[info]halina
Date: 7. Maijs 2010 - 18:49
(Link)
Man derēs arī jebkura laba atsauksme par cita veida mēbeļu izgatavošanu. Man piemēram ir labas atsauksmes par skapju, kāpņu un gultu izgatavošanu Limbažos. Līdz ar to es šos cilvēkus varētu ieteikt arī priekšnama iekārtas gatavošanai ;)
From:[info]lotele
Date: 7. Maijs 2010 - 19:22
(Link)
es jau ieteiktu (bet laikam viedoklis neskaitīsies objektīvs) paņemt vnk kādu čali, kas uz vietas arī iebūvēs. Jo ja pasūta, iespējams, ka iesmērēs jau gatavos skapīšus, plauktus utt, un kā zināms neviens stūris nekad nav 90 grādos, tātad veidosies kkādas šķības šķirbas utt.

re ku, puisis skicēja uz fikso vienā vietā darbinieku skapīšus http://content8-foto.inbox.lv/albums93193156/ezart/14-03-2009/prieksh-cibas.jpg diemžēl gala rezultāta bildes nav, bet vari iedot e-pastu es aizūtīšu citus viņa darbus, vai vēl labāk - piezvani puisim un pasaki savu sāpi. Viņš aizbrauks, izmērīs, mājās sazīmēs precīzos izmēros, tad sazīmēs detaļas uz plāksnēm un tad tik atliks braukt materiālus izvēlēties.

e-pasts mans Lotelite@gmail.com, puisis vārdā Oskars Jēkabsons, tel. nr 26118709
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba