"Pastnieka maaja", Liepaaja, Fr. Briivzemnieka 53 @ 08:35
dunduks:
taa ka sestdien sanaaca aizdoties liidz veeju pilseetai, tad, logjiski, bija aktuaals arii jautaajums par baroshanos, ieprieksh tika veikta neliela priekshizpeete internetaa par lietotaaju atsauksmeem, kuras rezultaataa tika pienjemts leemums apmekleet subj..
cenas normaalas, eediens patieshaam garshiigs, un, par spiiti dazhaam atsauksmeem, nebuut nevar piekrist par porciju mazumu (ja vien par ideaalu netiek uzskatiita vashbljoda ar frii kartupeljiem) un deserti, it sevishkji kjirshu zheleja, pat izceelaas ar saviem izmeeriem. tika baudiits 20. Viegls cāļa buljons ar pikantiem, kraukšķīgiem vistas gaļas pīrādziņiem, 32. Grilēta vistas krūtiņa pildīta ar „Dor Blu” sieru ;pasniedz ar ziedkāpostu – burkānu suflē un siera mērci, 16. Cepeškrāsnī sacepta laša panniņa siera -majonēzes kažokā ar baziliku, balzametiķī marinētiem sīpoliem un ķirštomātiem. man peec vieglaa buljona un lasha panninjas likaas, ka veel vareetu ietureeties, tomeer tad naaca deserti - 52. Melno plūmju - biezpiena krēms ar portvīnu un apelsīniem un 47. Liķierī izturētu ķiršu želeja ar maskarpones siera krēmu (man, vienkaarshi gigantiska porcija), rezultaataa es jutos patieshaam labi paeedis, bet ne galiigi paareedies-pierijies kaa cuuka :-) un apkalposhana arii bija ljoti jauka, paldies Aivai :-)
taa kaa, ja sanaak buut Pilseetaa Kuraa Piedzimst Veejsh, un ir veelme patieshaam labi ietureeties, tad sho vietu Rekomendeeju, protams, ja veelme ir dabuut ribaas tikai dienishkjaas kilokalorijas, tad varbuut ir veerts pamekleet arii kaut ko leetaaku.
taa ka sestdien sanaaca aizdoties liidz veeju pilseetai, tad, logjiski, bija aktuaals arii jautaajums par baroshanos, ieprieksh tika veikta neliela priekshizpeete internetaa par lietotaaju atsauksmeem, kuras rezultaataa tika pienjemts leemums apmekleet subj..
cenas normaalas, eediens patieshaam garshiigs, un, par spiiti dazhaam atsauksmeem, nebuut nevar piekrist par porciju mazumu (ja vien par ideaalu netiek uzskatiita vashbljoda ar frii kartupeljiem) un deserti, it sevishkji kjirshu zheleja, pat izceelaas ar saviem izmeeriem. tika baudiits 20. Viegls cāļa buljons ar pikantiem, kraukšķīgiem vistas gaļas pīrādziņiem, 32. Grilēta vistas krūtiņa pildīta ar „Dor Blu” sieru ;pasniedz ar ziedkāpostu – burkānu suflē un siera mērci, 16. Cepeškrāsnī sacepta laša panniņa siera -majonēzes kažokā ar baziliku, balzametiķī marinētiem sīpoliem un ķirštomātiem. man peec vieglaa buljona un lasha panninjas likaas, ka veel vareetu ietureeties, tomeer tad naaca deserti - 52. Melno plūmju - biezpiena krēms ar portvīnu un apelsīniem un 47. Liķierī izturētu ķiršu želeja ar maskarpones siera krēmu (man, vienkaarshi gigantiska porcija), rezultaataa es jutos patieshaam labi paeedis, bet ne galiigi paareedies-pierijies kaa cuuka :-) un apkalposhana arii bija ljoti jauka, paldies Aivai :-)
taa kaa, ja sanaak buut Pilseetaa Kuraa Piedzimst Veejsh, un ir veelme patieshaam labi ietureeties, tad sho vietu Rekomendeeju, protams, ja veelme ir dabuut ribaas tikai dienishkjaas kilokalorijas, tad varbuut ir veerts pamekleet arii kaut ko leetaaku.
| | Add to Memories | Tell A Friend