Uz šejieni jānāk, ja gribas tā pa dārgo un smalko un ja esat bez bērniem.
Būs garšīgi. Ēdienkarte ir interesanta un vismaz pēc rakstītā, komponenti nāk no konkrētām Latvijas saimniecībām. Uz pieaugušu cilvēku jārēķina 18-25 ls (pamatēdiens + priekšēdiens vai deserts un glāze vīna). Brieža gaļa ar biezeni (Ls 15) bija ļoti laba. Jaunlopa steiks (Ls 13) bija mazliet pasīksts.
Milzīgs mīnuss - nav bērnu ēdienkartes, nav arī īstas gatavības izdomāt, ko īsti mazajiem apmeklētājiem piedāvāt. Kartupeļu biezenis kā vienīgais variants (Ls 3). Saldējuma koteilis (Ls 3,50) bija ar svaigu ābolu sulu un samērā maz saldējums (drīzāk garšoja pēc piena kokteiļa ar ābolu sulu).