Krogi

Iepriecinājumi un sarūgtinājumi


Reply To:

Zaļais dārzs- Liepājas un Krūzes ielas stūris, Rīga @ 17:27

[info]wowow posted in [info]krogi:

Tieši pie Liepājas ielas pārbrauktuves atrodas kaukāza virtuves iestādījums ar savādo nosaukumu Zaļais dārzs. Zaļš tur arī ir, taču visnotaļ privātām pārrunām iekārtotais iestādījums (atsevišķas mājiņas ar galdiem tajās) drīzāk vedina domāt, ka krogs ir kāda mafijas bosa hobijs, kas apvieno patīkamo (laba un garšīga paēšana) ar lietderīgo (privātas sarunas, kuras svešām ausīm nebūtu jādzird).

Ēdiens ir lielisks un Āgenskalna publikai ir vēl viena vieta, kur garšīgi paēst. Varu jo silti ieteikt visa veida ļuļakebabus (izmērs jūs patiešām pārsteigs), ļoti labas zupas, šašliki, pašu taisītaās mērces. Jāatceras gan paprasīt piedevas jo gaļas ēdienā bez pašas gaļas, lavaša un dārzeņiem nekā cita nav. Rēķins būs samērīgs - ēdiens ir 4-7 latu robežās (bet porcijas nudien kā tuncīgiem mafijas krustēviem piemērotas) bet ar rēķinu tiek veiktas sarežģītas matemātiskas darbības- sākumā pieskaitīti 10% pēc tam iedota atlaide par 15%. Neko īsti saprast nevar bet pusīte harčo zupas + 3 gaļas ēdieni + kartupeļu pankūkas + 1 alus, 2 minerālīši, kvass + saldējums kopā maksāja 23 latus.

Par mīnusiem: izlejamais alus tikai Lāčplēša un budvaizers- pudelēs gan var dabūt arī tīri labu čehu alu par ne tik labu cenu. Otrs mīnus- pārāk skaļais Mix FM rādiopavadījums kas īpaši nokauj paskaļināto reklāmas paužu laikā.

Bērni varēs izklaidēties miniatūrā rotaļlaukumā un barot kaķus, kas piestūrē līdzko ir atnests ēdiens.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Krogi

Iepriecinājumi un sarūgtinājumi