Krogi

Iepriecinājumi un sarūgtinājumi


14. Aprīlis 2007

Sorbas, Siguldas shosejas 37.km VUR (tuuliit aiz Seeniites) @ 18:44

[info]dunduks:
tika papusdienot/pavakarinjots iestaadiijumaa, kura nosaukums nedaudz atsit Griekjiju un tas paraadaas arii eedienkartee.
3 cilveeki, kafija, sulas, starteros basturma un tataargalja, lielas porcijas, normaala kvalitaate, sapraatiiga cena (2.50/3.50), otrie suvlaki, cuukas shahliks un jeera galjas shmoreejums (4-5 lati, vairums eedienu kartee ir robezhaas no 3-5), porcijas lielas, galjas diezgan un pietiekoshi labi pagatavota, piedevas gan visiem vienaadas, saldajaa zemenju kokteilis, melno pluumju kreems ar vaniljas meerci un pildiitas persiku pusiites (ar biezpiena masu uz ananaasu ripinjaam), arii nekaada vaina, kopumaa iekljaavaamies 30 latos (tur ietilpa arii dzeramnauda), apkalposhana laipna un pietiekoshi aatra, vietas, t.sk. parkoshanaas arii gana.

secinaajums:

ja braucot vienaa vai otraa virzienaa tiek saprasts, ka eeshana ieguust ljoti augstu prioritaati, tad shii ir iistaa vieta, kur apstaaties un ietureeties par sapraatiigu cenu labaa kvalitaate. taapat paseedeet, iedzert kaadu alu (tiem, kas nav pie stuures) un iekost ko arii var izbraukt, viswmaz nav jaaseezh vienam otram virsuu uz galvas, un ja iedzerts paaraak daudz, tad tajaa pashaa eekaa ir arii hotelis :-)
tomeer ja gribas kaut ko kaut nedaudz iipashu, tad labaak pamekleet citu vietu.
godiigas ***1/2 no ***** (**** no ***** skatoties meerkja grupu, *** no ***** vispaariigi veerteejot).
 

Comments

 

Krogi

Iepriecinājumi un sarūgtinājumi