Kino - Taxi Driver, ***1/2 [entries|archive|friends|userinfo]
Kino

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Filmas.lv Forum Cinemas Kinogalerija Acmefilm Rakstīt! ]

Taxi Driver, ***1/2 [23. Sep 2004|12:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

kino

[ns]
esmu apjucis šīs filmas sakarā. godīgi sakot pavilka uz trīs, izvelkot tikai uz nepārspējamo De Niro un filmas beigu iespaidīgumu kā tādu. bet es netieku vaļā no sajūtas, ka vai nu neskatījos pareizajā noskaņojumā vai arī vienkārši esmu par seklu, jo no kopainas es nesapratu gandrīz nekā. nav īsti sākuma, nav īsti turpinājuma, nav īsti nobeiguma (ir beigas, bet nav nobeiguma). ir tāds snapshot no kāda Vjetnamas kara veterāna dzīves. bet tieši tās sajūtas dēļ es lieku vismaz *** un 1/2, jo apzinos, ka manas vainas dēļ nav *****:) katrā ziņā izmēģināt vajadzētu katram...
Linkmans komentārs

Comments:
From:[info]jerrym
Date:23. Septembris 2004 - 12:32
(Link)
Mēs jau vienmēr saķeramies par filmām :D Tāpēc šoreiz klusēšu, teikšu tikai, ka manā 10-baļļu sistēmā šai filmai ir atzīme 11.
[User Picture]
From:[info]ns
Date:23. Septembris 2004 - 12:36
(Link)
un es atkal neatkārtošos - mēs nesaķeramies, mums ir viedokļu atšķirības:) turklāt es jau teicu - bija sajūta, ka man neaiziet, bet ka tur ir. mož tu vari man paskaidrot, kas tur īsti ir tas, kas man neaiziet?
From:[info]jerrym
Date:23. Septembris 2004 - 12:38
(Link)
Psiholoģisks stāsts par Vjetnamas veterānu, kurš nekā cita patiesībā nemāk kā vien slepkavot.. Un pat savu nepiepildīto mīlestību pauž tieši tā. Veca filma tomēr. Toreiz tā daudziem bija problēma. Apmēram kā Remarka zudusī paaudze.
[User Picture]
From:[info]ns
Date:23. Septembris 2004 - 13:41
(Link)
nu to es visu sapratu. Remarks vispār ir mans mīļākais rakstnieks un to sāpi es ne tikai saprotu, bet bezmaz sajūtu, bet šiten tik vien, kā apjēdzu, ka par to tur ir, bet tā līdz mugurkaulam nepaņēma. nezinu. varbūt tiešām nepareizais noskaņojums...
From:[info]jerrym
Date:23. Septembris 2004 - 13:56
(Link)
Nu, es domāju, ka būtu nepareizi prasīt, lai tev Vjetnama kaut ko nozīmētu :)

Vienkārši, stāsts par to, kā psiholoģiski sagrauts cilvēks būvē savu jauno pasauli, kas ir pilna karā iegūtas paranojas un sajaukušos emociju. Bet tas laikam ir atkarīgs no paša skatītāja intereses par tādām lietām, vai filma ķer vai nē.
[User Picture]
From:[info]ns
Date:23. Septembris 2004 - 14:59
(Link)
nu es jau saku, ka parasti man tas ir 'loti interesanti...