[icon] fotografija - Jauna objektīva iegāde
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Subject:Jauna objektīva iegāde
Time:06:39 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]nistagms
Link:(Link)
Time:07:16 pm
Canon 50 mm f.1.8 ir lielisks objektīviņš, salīdzinoši lēts, bet baigi labs, kad vajag kaut ko pustumsā bildēt (vai arī vienkārši mazam asuma dziļumam), kā arī patīkami, ka tik maziņš - ļoti viegli un ērti. es gan nezinu, vai tas ir labākais portretiem, it kā neesot, bet bildēt jau var. manu pirmo piecdesmitnieku gan reiz viens draugs izmeta no somas - nu īpaši izturīgs uz kritieniem viņš tiešām nav, dabūju iegādāties jaunu, jo tā plastmasa tur pilnīgi bija saplīsusi. bet nu parasti jau no šitādām plīšanām var / vajag izvairīties.

kā labs no lētajiem variantiem der kita objektīvs, kas bija manam 550D, 18 - 135mm objektīvs, nav gaišs, bet par cenu ļoti forši tas, ka pielietojams gan kā platlenķis, gan arī mini televiks.
(Reply to this) (Thread)


[info]akwiinas
Link:(Link)
Time:07:22 pm
Man ir liela dilemma - pirkt pa lielāku cenu tādu, ar ko var redzēt kaimiņu aktivitātespretējos logos (*pārspīlēju) vai arī paņemt kādu gaišu stiklu, jo man jau līdz šim vienmēr ir šķitis, ka man tik tādi tumši stikli vien.. Turklāt, tagad salasījos,ka šis tāds viegls, tad jau ceļojot arī netraucēs fotosomas lielais svars. Un ja reiz savajadzēsies baigo stroķi kabināt klāt pie mana pavecā bodija, tad arī nebūs žēl ieguldīt lielu naudu jaunā spēlmantiņā.
Ar tām krišanām irkā ir :(
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]nistagms
Link:(Link)
Time:10:10 pm
nu es domāju, ka piecdesmitnieks jau par sliktu nenāks jebkurā gadījumā. ja pērk televiku, tad jau to arī labāk gaišāku pirkt, bet tas jau ir ievērojami dārgāk nekā 50nieks, kas laikam pat Elkoros kaut kur ap 60 ls maksā.
(Reply to this) (Parent)

[icon] fotografija - Jauna objektīva iegāde
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.