[icon] fotografija -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:08:45 pm


Ir nu iespēja iegūldīt vasaras peļnu [maksimums 200ls kamera + objektivs]

Sāku es reiz [pirms 7 menesiem ar zeniit-e, tagad nemos ar praktica LTL-3 [aizdeva,jaadod, nestrāda eksponametrs un ir loti tums, jo ir sanacis kontakts ar uudeni.]

Bija doma nemt jaunu canon eos 300x, jo ir sanacis bildēt ar canonu un ir iespēja aizņemiet stiklus. Bet bij doma arī par canon eos 30/33, vai nikoon F75
Bet cilveki tomēr saka, ka nav vērts pirkt jaunu filmu aparātu, jo nu tā ciparu tehnika attīstās un pārņem tirgu, cilvēkus ..

šodien uzzinaju , ka LV i-neta veikalos vairs neavar dabūt kāroto  300x , jo noliktava tukša un pasūtot jāgaida 2-3 nedēļas, a elkora ir  tā cena ir +30 ls[atstaju kā pēdējo iespēju ..]

Bet es te štukoju + sanāca 24 h pabildēt ar nikon D70 , sapratu , ka tas autofokus tomēr nav tik ļoti būtiskis, jo dažādos apstākļos ir jāpāriet uz manual, arī stikla nepilnības līda lauka, [objektīvs kit]

sapratu , tomēr, ka varbūt nemaz nav vērts ņemt to 300x, bet paskatīties uz citu pusi, vai nu lietotu , vai arī kādu vecāku , bet labu aparātu , bez autofokusa, bet ar normālajiem objektīviem,... lai nau tik viens fokussa attalums./Bet salīdziņoši mazām izmaksām..  Ar labu un stradājošu eksponametru, ..

šobrīd jau esu tik students, kam foto lietas ir liela aizraušanas, hobijs, laiks jau rādis kas un kā būs tālak . .ar naudu ar,strādaju tik vasarā un lielos simtus nespēšu iegūldīt,
Gribētos jau man protams digitālo spoguleni, bet tās izmaksas es nespēju pats nomaksāt..

Bet nu jā, ko jūs varētu ieteikt.. ?/ Varbūit ir arī kas piedāvajams >? Tad ziņot uz Girtss@Gmail.com

Paldies par atsauc;ibu jau tagad.

comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]fedrs
Link:(Link)
Time:09:07 pm
Paskaties te: http://ss.lv/ss/2/556/XVMeFEVbFF4RAxsRGFYWEw==.html
(Reply to this) (Thread)


[info]blame
Link:(Link)
Time:09:10 pm
katru dienu jau skatos..!!~!

(Reply to this) (Parent)


[info]ud
Link:(Link)
Time:09:17 pm
a kam tev jaunu filminieku? paņem lietotu 30/33 un jūties laimīgs, ja ir tik lieli aizspriedumi pret 300ajiem.
kādreiz jau digitalizēsies enivei, bet pagaidām jau vēl var pabildēt uz filmas, kamēr tās vēl kāds ražo par pieņemamām cenām:)
(Reply to this) (Thread)


[info]blame
Link:(Link)
Time:09:19 pm
300 serija vilina,
to jau arī saprotu , ka digitalizēties vajadzēs,
pagaidam digitalā spogulne nespīd,..
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]nfoworm
Link:(Link)
Time:11:36 pm
300/3000 seerija ir iesaaceeju risinaajums.... 30/33 lietototu labaa staavoklii ar prichendaaljiem ieksh taa pasha ss.lv var dabuut arii par 200-250ls. Pats savaa laikaa nopirku. Ir daudz labaakaa liimenii nekaa 300/3000 aparaati. A ja piekraaj veel drusku naudinjas, tad jau var skatiities uz EOS 300D - taas lietotas labaa staavoklii var dabuut saakot no 350-400ls (vismaz shad tad kaut kur uzpeld) - tiesa tas aparaats ne liidzi nestaav 350D, tachu iesaakumam buus gana OK.

A kit stikli visaam kameraam +/- ir suudiigi. Arii Canoniem (gan digitaaljiem - 18-55mm nav nekaada dieva daavana, gan filmeniekiem - 28-90mm ...). Tachu iesaakumam ir ljoti OK.

Bet ja nu tik ljoti gribi filmenieku - iesaku arii paskatiities tomeer uz vecajiem labajiem Zenit. Aparaats buus robezhaas no 5-25Ls. Stiklus ieksh Fotokluba Riiga var arii dabuut shaadus taadus par pienjemamaam cenaam. Katraa zinjaa risinaajums - djosheva i sergjito :) Man pasham veel aizvien ir Zenit, ko ik pa laikam palietoju - jo defaultais Helios stikls IMHO ir viens no labaakajiem portreteeshanai.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]blame
Link:(Link)
Time:11:40 pm
Ui , zenīt jau guļ atvilknē, tagad darbojos ar praktica

Man jau gribas tomēr eksponametru..arī atofokuss tomēr noder. .
Jāpastaigā pa rīgas lombardiem/fotobodēm.. .
ss.lv vēroju katru dienu.. :]
(Reply to this) (Parent)


[info]daysleeper
Link:(Link)
Time:09:05 am
es nopirku ss.lv lietotu canon eos 300 pa 85 Ls. nekaada vaina. Filmu kamera ar labaam iespeejam. turklat ja luukojas 200 ls virzienaa tad noteikti eos 30/33. turklat ieteiktu no kada foto meistara njemt, tas paraadis visu ko shi kamera speejiga un ari garantija lielaka ka cilveeks kaa lietprateejs pret kameru iztureejies.
digitalie laba lieta, tomer shajaa zinjaa tiesham spogulim kaa 350d nesakraat naudinju tad nav tik traki ar labu canonu paspeeleties un nest filmas uz skaneeshanu, ja vajag elektroniski.
Pats es peerku pa 1,20 Fotolukss fuji 36 kadr 200niece filminju (noteikti labaka pat par kodak 200, kura maksaja 2 ls) un tur bezmaksas attistishana un tad eju pie viena drauga ieskaneet filmu par simbolisku samaksu, nekaada vaina. :)
(Reply to this) (Parent)


[info]ud
Link:(Link)
Time:10:14 am
nu, ja nelieto bliceni un smagus stiklus, tad īpaša jēga ņemt 30/33 300 vietā nav. Atšķirība būs tik tajā kā aparāts gulēs rokā. 30/33 protams ērtāks, bet ja paskatās no naudas viedokļa ir diezgan ievērojama. pa to starpību ~120Ls var paņemt 50/1.8 un vēl aliņam nauda paliek:)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]izii
Link:(Link)
Time:03:16 pm
canon eos 300 + 1.8/50 ir laba un cenas zinjaa draudziiga kombinaacija, pie tam 300ais ir ideaalas taada zinjaa ka ir ljoti viegls
(Reply to this) (Parent)


[info]daysleeper
Link:(Link)
Time:12:51 pm
ja grib vairak naudas iztērēt tad 30 :) bet manas domas ka amatiera limeni tik lielas summas filmu kameras body vien nav verts teeret (kit objektīvus neskaitu).
(Reply to this)

[icon] fotografija -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.