Elektroniskās mūzikas festivāls „Save the Vinyl 2006”



Turpinot 7 gadus ilgušo tradīciju, radošā apvienība „Zero Defect” šā gada 14. un 15. jūlijā Kuldīgas pilsētas svētku ietvaros rīko elektroniskās mūzikas festivālu zem klajas debess - „Save the Vinyl 2006”. Šī gada pasākums noritēs zem saukļa-„Draudzības spēks”.

Pateicoties festivāla ģenerālsponsoram - I.Zeberiņa Grāmatnīca; sponsoriem - LatMet group, Rukki express, K-Rauta, Baltijas īpašumu serviss un Coca-Cola HBC Latvia, kura rūpēsies par vip zonas veldzēšanu; atbalstītājiem – Kuldīgas pilsētas dome, Jaunie Demokrāti, Nekac, Bārs-klubs Stenders; kā arī informatīvajiem atbalstītājiem - Kurzemes radio, Saldus radio, Radio Naba, Draugiem.lv, 808.lv, Rave.lv, Sub.lv, Notikumi.lv, Ilovetechno.lv, Mikseris.lv, Discomania.lv, Clubbers, Houseworx, Drum`n`Bass, Dance Box, Djstore.ee, Drummandbass.ee, Frekvence festivāls notiks jau 8. gadu, saglabājot vienu no savām rakstura iezīmēm, tas būs bez maksas!

Šogad festivāls sāk uzņemt starptautisku raksturu, starp 21 Latvijas elektroniskās mūzikas DJ iekļaujot DJ no Igaunijas (VXN) ar Drum`n`Bass setu un Somijas (Tritium) ar Hard Style mix mākslu.

DJ pārstāvēs gan underground, gan klubu kultūras skatuves. Festivāla ietvaros tiks atskaņoti trīs lielākie elektroniskās mūzikas žanri – House, Techno un Drum`n`Bass, tos papildinot arī citiem elektroniskās mūzikas virzieniem un sakausējumiem.

Elektroniskā mūzikas festivāla „Save the Vinyl 2006” mērķis ir iepazīstināt sabiedrību ar elektroniskās mūzikas virzienu daudzveidību, tajā apvienojot galvenos tā novirzienus; pulcēt underground elektroniskās mūzikas fanus, interesentus un DJ, tādejādi katram DJ un apmeklētājam dodot iespēju ņemt dalību pie muzikālā brīnuma radīšanas. DJ dalība ir neatkarīgi no tā, cik viņš ir atpazīstams un kādu muzikālo virzienu pārstāv. Visa pamatā ir plašu (vinyl) spēle un no tā izrietošās emocijas, kas ir elektroniskās mūzikas pamats! DJ sava seta laikā rada ko tādu, kas otrreiz nav atkārtojams, tas ir vienreizējs priekšnesums, kur liela loma ir festivāla apmeklētājiem-klausītājiem. DJ + plate (vinyl) + klausītājs = elektroniskās mūzikas spēks!

Sīkāka informācija par festivālu festivāla mājas lapā:
-+> savethevinyl.net.ms 


Tags:

Comments

July 2012

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba