19 November 2016 @ 06:09 pm
Istaba Mazajā Kalna ielā  
Diemžēl manā dzīvoklī mīļā īrniece izvācas un meklēju kādu jaunu dzīvokļa biedru.

Dzīvoklis atrodas Mazā Kalna ielā Maskavas priekšpilsētā burvīgā, drošā mājā. Saimnieks ir Amerikas latvietis un ļoti rūpējas par to, lai visi mājas iedzīvotāji būtu tiešām sakarīgi. Visās malās ir drošības kameras, kā arī ir slēgts iekšpagalms.

Obligāta prasība ir spēja sadzīvot ar manu kaķi Freiju. Viņa nav īpaši draudzīga, bet pēdējos gados paliek labāk. Es nākamo semestri pavadīšu ERASMUS studijās Kauņā, kas nozīmē, ka uz vietas būšu tik reizēm un kādam jāpabaro šis mīkstais briesmonītis :)

Izīrējamā istaba ir maza (nezinu precīzi, bet kādi 10-14m2), bet omulīga ar burvīgām oranžām tapetēm. Istabā ir gandrīz visu grīdu sedz paklājs. Ir guļamvieta (biezais matracis), skapītis, pieejama pīta kumode, tizls datorgaldiņš. Istabiņa ir izolēta, tās durvis ved uz virtuvi un nav jāiet cauri citu apdzīvotām istabām, lai tajā nokļūtu.

Ir pieejama jauka, zaļa dzīvojamā istaba, kur var uzrīkot kādu ballīti vai palikt pa nakti kādi viesi. Tajā dzīvo arī mans grāmatu plaukts, ar kura iemītnieces, protams, drīkst lasīt.

- dzīvoklis atrodas 4. stāvā
- Virtuve ir samērā liela, tajā ir ledusskapis, gāzes plīts, veļasmašīna
- Vanna un tualete gan atrodas vienā telpā turpat pie virtuves.
- dzīvoklis tiek apsildīts ar gāzi, kas nozīmē, ka ir iespējams regulēt cikos cik siltu dzīvokli mēs vēlamies. Ir arī krāsns, kas darbojas, bet tā vairāk silda viesistabu un manu guļamistabu.
- Ir wi-fi internets, kura maksa tiek iekļauta komunālajos
- Pirmajā stāvā ir slēdzama telpa, kur vari novietot savu velo
- Iekšpagalms ir ļoti skaists, jo reiz pirmajā stāvā ir bijis puķu veiklas, kuram bankrotējot, liela daļa tika izstādītas dārzā
- Vēl pirmajā stāvā atrodas burvīga konditoreja, kur no rīta var tikt pie svaigi ceptas maizes (silta ciabatta maksā 70 centus).
- Tuvu atrodas gan 15. trolejbuss, gan 7. tramvajs
- 10 minūšu laikā var aiziet līdz tirdzniecības centram Mols.
- Ja vajag ko pavisam nelielu, tad pāri ielai ir pārtikas veikaliņš.

Īres naudiņas būtu 120EUR + 1/3 gāzes + ½ vai 1/3 no pārējiem komunālajiem atkarībā no tā, vai ar mani dzīvos vai nedzīvos mans vīriešcilvēks. Visaukstākajā mēnesī pēdējos divos gados max kopējie komunālie ir bijuši 150UR. Jāmaksā īre par nākotnes mēnesi, komunālie par iepriekšējo.
Istaba pieejama no Decembra sākuma.
Lai pieteiktos uz dzīvokļa apskati un kopīgas tējas iedzeršanu, sūti e-pastu uz liene@muste.lv
 
 
( Post a new comment )
Lienīte[info]nightqueen on November 21st, 2016 - 08:35 pm
Īrniece atrasta :)
(Reply) (Link)