izelpa ([info]elpa) wrote in [info]dziivo_te on May 31st, 2016 at 01:12 pm
istaba Rīgas centrā
Sveiki!
Ir pieejama necaurstaigājama istaba dzīvošanai Rīgā, centrā, pie Miera/Maiznīcas ielu krustojuma (blakus Miera/Brīvības/Matīsa krustojumam).
Pirmais augstais stāvs, istabas logs uz pagalmu. Pagājušā gada septembrī istabā veikts kosmētiskais remonts. Istabas izmērs - apm.9kvm. Slēdzams pagalms. Vasaras mēnešos par šīs istabas īri + komunālajiem sanāk ap 100eur, ziemas mēnešos var būt ap 150, ja es nemaldos. Ievācoties jāsamaksā īre par pirmo un pēdējo mēnesi.

Situācija: dzīvoklī kopš rudens dzīvojām 3 meitenes, viena no mums tikko izvācās, tāpēc ir atbrīvojusies istaba. Es un otra meitene esam pārliecinātas, ka dzīvosim šeit līdz +- rudenim (septembris, oktobris), pēc tam, ļoti iespējams, vācamies ārā un katra ejam savu ceļu. (domāju, ka īpašnieks dzīvokli arī pēc tam turpinās izīrēt, gan jau tādā pašā - istabu - veidā)

Dzīvoklī tieša saule iespīd pašlaik tik ap 20-22 vakarā, neliela vakara saulīte. Kopumā te ir visai vēsi, kas siltajās vasaras dienās ir diezgan pozitīvi - atverot logu, ienāk siltumiņš, bet nav iespējams pārcepties pat tad, kad ārā ir 30 grādu karstums, jo māja ir auksta pati par sevi. Ziemā gan šeit ir ārkārtīgi auksts: veci, slikti radiatori + pirmais stāvs.

Meklējam cilvēku, kurš īrētu trešo istabu - tikai uz vasaru vai arī ilgāk - tas katra paša ziņā, izskatīsim visus variantus.
Priekšroku vēlētos dot jaunam cilvēkam ar, kā saka, atvērtu prātu un plašu domāšanu, interesi un cieņu pret jauno un nezināmo, un citādo. Pašas esam lidojošas, plūstošas dabas parādības, kuras katra virpuļo pa savu ikdienas dzīvi, un šajā dzīvoklī pašlaik ir mūsu osta.
Dzīvoklī ir arī veca kaķu vecenīte, kuru trešajam īrniekam būs godā un cieņā turēt.

Apskatīt un ievākties var ASAP. Rakstīt uz miersmiers [at] inbox.lv










 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.