P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


27. Jūnijs 2010

Zaļais @ 14:01

[info]cibotik:
Garastāvoklis:: artistic

Labprāt uzzinātu, kas tieši jums patīk pīpējot zaļo, jo šķiet esmu cilvēks, kuram thc pat vismazākajās devās izraisa gluži pretēju efektu nekā tas ir lielākajai daļai. Man, uzpīpējot, nav nekā no vispārpieņemtās labsajūtas, miera un smiekliem. Uzkurijot vairākumā gadījumu jūtos nervozs un dumjš. Ir pat reizes, kad ķermenis sāk trīcēt,pašnovērtējums kaut kur pazūd un iestājas kaut kāda debīla self-control analīze, kamēr citi dzen mēmos jokus un chill'o. Pie neapdolbītas apziņas nekad nav bijušas problēmas ar kaut kādu savu iekšējo Es un tāds fuflo kāds nāk prātā esot zem zālas ir vispār kaut kas svešs.
Vispār esmu manījis cilvēkus, kam vēl ir līdzīgi, bet viņi pīpē šā vai tā. Nekad neesmu to sapratis.
 

Comments

 
From:[info]fedrs
Date: 27. Jūnijs 2010 - 15:20
(Link)
Pamēģini nepīpēt. Ja klūst labāk, pie tā tad arī paliec.
From:(Anonymous)
Date: 27. Jūnijs 2010 - 19:06
(Link)
Nu, vai arī papīpē viens pats, tā, ka nav neviena apkārt. Man ir tā, ka laikam pa daudz tika paņemts vai kas, bet pat smēķējot ar foršiem cilvēkiem briesmīga paranoja parauj. Pāris reizes gadā vienam pašam pačillot nav ne vainas gan.
[User Picture Icon]
From:[info]cibotik
Date: 28. Jūnijs 2010 - 03:43
(Link)
es arī nepīpēju. vienkārši tagad, kad kļuvis siltāks visi kaut kā aktīvāk sarosījušies uz to pīpēšanu, līdz ar to es mēdzu retu reizi kompānijas pēc ievilkt, bet principiā jau izlaižu. izdomāju šeit tādu domu pasviest, varbūt kāds apgaismo ar ko tik ļoti zāle spēj paķert. protams, ka katram jau savs stafs, bet neesmu jau gluži narkomāns, lai gan mēģināts ir daudzkas. zāle vienkārši šķiet tāda, ko pīpē ikviens un priecājas, bet man kaut kā savādāk parasti iecērt
[User Picture Icon]
From:[info]izkapts
Date: 27. Jūnijs 2010 - 20:29
(Link)
Jā, vienatnē VARĒTU būt pilnīgi savādāk. Es dodu priekšroku visādām vielām tieši vienatnē. Man gan no zāles ir daudz labāk nekā lielākajai daļai. Visādas atklāsmes un fantāzijas aktivizējas līdz pat halucinācijām.
Ja smēķēšana vienatnē nepalīdz, tad visdrīzāk zāle vienkārši nav tavējais drugs. Kastaņeda rakstīja, ka katram cilvēkam ir savas vielas, bet ne savējās mēdzot būt nepatīkamas.
[User Picture Icon]
From:[info]blutzeuge
Date: 27. Jūnijs 2010 - 21:15
(Link)
man ir precīsi, kā tu aprakstīji. Tāpēc zaļi cenšos nepīpēt, vai arī pīpēt galīgā pālī pirms atrubona.
[User Picture Icon]
From:[info]quizer
Date: 28. Jūnijs 2010 - 00:47
(Link)
pamēģini skatīties filmas
[User Picture Icon]
From:[info]cibotik
Date: 28. Jūnijs 2010 - 03:44
(Link)
jā, principā, tas arī ir vienīgais ko darīt
From:(Anonymous)
Date: 28. Jūnijs 2010 - 18:49
(Link)
pēc 45 minūtēm es arī došos uzpīpēt zāli, bet tikai tāpēc, ka es esmu stresā. manuprāt, labākais, kur to darīt ir skaistā un tēlainā vietā, piemēram, saulainā parkā, pludmalē pie jūras utt. vēl man ļoti patīk nedaudz uzpīpēt un ar divriteni vakarā vizināties pa pilsētu, klausoties chillout mūziku. viena gan nekad neesmu pīpējusi, nezinu, kā tas ir.
pamēģini būt kādā foršā vidē, patīkamā atmosfērā. es, piemēram, zinu, ka vienmēr, kad pīpēju ar 2 konkrētiem cilvēkiem man pēc 10 minūtēm sākt griezties galva un uznāk miegs :D
[User Picture Icon]
From:[info]barcelona
Date: 29. Jūnijs 2010 - 23:49
(Link)
no marihuānas man minimāls efekts, palieku pašpārliecinātāka (ja pirms tam esmu bijusi nomākta) , priecīgāka. no hašiša - laimīga, apmierināta, runāju vairāk. tā.
[User Picture Icon]
From:[info]bumbieru_zapte
Date: 4. Jūlijs 2010 - 15:42

...

(Link)
Ja man garšotu sūdi, es tos ēstu, bet savādāk gan labāk ūdeni...
.visādā ziņā, tu
esi stul
bs, ja ēd sūdus.
From:(Anonymous)
Date: 2. Oktobris 2010 - 14:12
(Link)
man arī no zāles sākumā tā bija ;) iesaku token vieniitii vinju kuriit, piemeeram, pirms gulēt iešanas.
From:(Anonymous)
Date: 24. Aprīlis 2011 - 19:28
(Link)
Trenējies daudz un būs efekts kā citiem + mazākas devas. Vēlāk priecāsies, zālīte ir vislabākā narkotika. Vēlu uzcītību :D~

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.