P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


24. Augusts 2008

(bez virsraksta) @ 23:07

Comments

 
From:[info]likvidet
Date: 26. Augusts 2008 - 20:54
(Link)
ir ir pirmā reize, nu, principā rakstītais var būt noderīgs tiem, kas viņu vēl nav lietojuši, jo protams pirmajā ceļojumā var būt kļūdas un lietas, ar kurām būtu vajadzējis rēķināties, un tad nu te var redzēt vismaz mazumu no tām iespējamām. tas pats komforts, drošības sajūta. Pašsaprotami vai ne, bet man nostrādāja tas, ka nebiju 100% pārliecināta, un tas pats kaut vai viens procents šaubu vai baiļu vai sazinkā pēc tam ceļojuma laikā pavisam viegli uzpeld, a man likās, ko tad tāds nieks padarīs, nekā!, nepilnīgs ceļojums. nutastā.
ekstrakts 40x. lasīju, ka kvalitāte viņiem laba noturās tikai līdz kādiem 20x un tālāk var aiziet susla. nezinu par šito, neesmu sevi informējusi.
to jau es rakstīju, kāpēc cigaretē tinu (laikam).
katrā gadījumā nu jau čučut vairāk sajēga, no lasīšanas jau centos paredzēt, kas un kā būs, ko gaidīt, bet protams, ka iedarbībai būs individuāli elementi klāt.
From:[info]po
Date: 26. Augusts 2008 - 21:37
(Link)
40x ir ok
un desmitdaļgrams 40x ir DAUDZ. Nu, varbūt cigaretē iznāk citādi, bet taisnajā tas ir baigais kāviens.

Un es par tiem apstākļiem, drošībām/nedrošībām neņemtos tik taisni runāt. Ar salviju ir viltīgi. Man dažādas vidēs ir bijuši dažādi ceļojumi, un nekādu baigi stingro sakarību tur savilkt nevaru.
From:[info]likvidet
Date: 26. Augusts 2008 - 23:13
(Link)
nu par sevi zinu, ka uz mani tik un tā nostrādā, ja kaut kur apziņas kaktos iebuhņīta kāda lieta, ko, piemēram, ceļojuma laikā negribu manīt, vienalga parādīsies, nu, es šeit runāju par vieglajām narkotikām. bet tas arī protams individuāli, tomēr, vai tad salvija nav no tām, kas vilks daļu no tavas pašsajūtuas, uztveres līdzi ceļojumā? un vai iespējams, ka tiešām labā garīgajā stāvoklī, perfektā vietā, laikā ne no šā ne no tā salvija var izraisīt badtripu?
From:[info]po
Date: 27. Augusts 2008 - 12:20
(Link)
Salvija, manuprāt, tādā ziņā stipri atšķiras no visām citām psihovielām. Tā ir stipri savdabīga un spēj pārsteigt tos, kuri gaida "jautro apsitienu" vai kaut kādu skābes stafu.
From:[info]likvidet
Date: 27. Augusts 2008 - 21:01
(Link)
hehe, nu jābūt tiešām neinformētam par salviju, lai no viņas gaidītu pārtī efektu, un diez vai tas maz ir iespējams.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.