P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


28. Janvāris 2007

(bez virsraksta) @ 02:16

[info]atreyu:
Mūzika: House Of Pain - On Point

Esmu dzirdējis no draugiem (es heroīnu neesmu mēģinājis), ka heroīns nedodot īpašo kaifu un amfetamīns esot visādā ziņā labāks - gan tikko ievadot, gan tajā, ka heroīns ieved apātijā un cilvēks kļūst viegli aizkaitināms un naidīgs. Arī lasot par ārstējamiem narkomāniem, izrādās, ka pārliecinoši lielākā daļa ir nonākuši līdz slimnīcai vai nāvei dēļ heroīna. Varbūt, ka Latvijā pašlaik arī heroīns nav īpaši kvalitatīvs, katrā ziņā esmu nolēmis to sūdu pat nemēģināt par labu amfetamīniem un citām pozitīvām vielām.

No interneta resursiem:
"Cincinati universitātes pētnieks Džeks Liptons secinājis, ka ekstazī tabletes var tikt izmantotas, ārstējot virkni slimību, tostarp Parkinsona slimību, ziņo Cry.ru. Veicot eksperimentus, pētnieks secinājis, ka ekstazī vairo nervu šūnu dzīvotspēju nelabvēlīgos apstākļos, kā arī veicina dofomīna saražošanu galvas smadzenēs. Arī citi zinātnieki pētījuši ekstazī īpašības. Noskaidrots, ka šo tablešu lietošana smadzenēs izsauc serotonīna jeb labsajūtas hormona izstrādāšanos. Nesen veiktie Liptona pētījumi šos rezultātus neapstiprināja. Liptons ekstazī deva grūsnām žurkām un pētīja, kādu iespaidu narkotikas atstāj uz žurku mazuļu smadzenēm. Jaundzimušo žurkulēnu smadzenēs pazemināts serotonīna līmenis netika konstatēts, toties palielinājies to šūnu skaits, kas ražo citu neiromediatoru – dofamīnu. Ekstazī iedarbība uz mēģenē izaudzēto embriju nervu šūnām paaugstināja to dzīvotspēju trīs reizes, pie tam šo efektu neiespaidoja narkotiku devas palielināšana. Kā uzskata Liptons, uz ekstazī bāzes izgatavoti medikamenti, iespējams, veicinātu dopamīnu ražojošo šūnu veidošanos, kas nepieciešams ar Parkinsona slimību sirgstošiem pacientiem."
 

Comments

 
From:(Anonymous)
Date: 28. Janvāris 2007 - 02:48
(Link)
amfetamīns ir diezgan foršs, ja vien spēj nekļūt atkarīgs no tā. un amfetamīna gadījumā tas ir ļoti vienkārši, jo tā lietošana nav jāpakārto dzīvei, proti, zem amfetamīna var darīt visu, ko tu dari, esot skaidrā. atskaitot 'nākošās dienas' sindromu, kaut gan pie paģirām arī var pierast, un, kā esmu dzirdējis, daži pat tās izbauda. no regulāras cilvēks kļūst viegli aizkaitināms.

ko lai saka. pamēģini, ja vien neesi nepilngadīgs. citādāk mani var iepērt izpildvara, jo, zinkā, tagad internets tiek leģitimēts.
From:[info]atreyu
Date: 28. Janvāris 2007 - 04:28
(Link)
Jā, amfiku es aizvakar pamēģināju un bija labi, sevišķi jau tikko ievadīju (vēnā). Es tikai domāju par to Ekstazī tabletes vadīšanu vēnā (vēl lielākas eiforijas cerībās) un vai tas nav bīstami? Viena meitene man teica, ka tā esot darījusi un tikusi totāli izsmērēta.
From:[info]atreyu
Date: 28. Janvāris 2007 - 04:36
(Link)
Bīstami, es domāju, tas varētu būt tāpēc, ka ja tā tablete nebūs pietiekami izšķīdināta un tur kaut kāds kripatiņš aizsprostos asinsvadu, tad pizģec laikam.
From:(Anonymous)
Date: 31. Janvāris 2007 - 09:49
(Link)
šajā apgalvojumā ir nopietna loģikas kļūda. proti — tas, ka lietošana nav jāpakārto dzīvei, padara vielu vēl bīstamāku no atkarības veidošanās viedokļa.

`nākošās dienas` sindroms ar laiku izstiepjas līdz "nākošo sešu mēnešu" sindromam, drīz pēc tam tas iestiepjas psihiatra kabinetā. tik pat lieliskas izredzes ir nonākt arī kardiologa vai neiropataloga kabinetā.

spēja izbaudīt atgājienus manā gadījumā neizrādījās nekas cits kā vien spēcīgi attīstīta spēja melot sev.
From:(Anonymous)
Date: 28. Janvāris 2007 - 15:41
(Link)
HMM, interesanti! Esmu lasiijis, ka jau no divaam E var sakert parkinsonu! Bet nu pasaule ir interesanta ar saviem atskiriigajiem viedokliem! Turpinam riit visu peec kaartas! EU, a kaadam nav bijusi pieredze ar ayahuasca?
From:[info]atreyu
Date: 28. Janvāris 2007 - 15:57
(Link)
Jā, šajā rakstā ir tieši pretējais nekā tas, kas plaši aprakstīts pret-narkotiku saitos. Huj viņu sapratīsi, man ekstazī depresiju neuzdzen, tieši otrādi.
[User Picture Icon]
From:[info]labalapa
Date: 28. Janvāris 2007 - 17:08
(Link)
ayahuasca ir vienam manam draugam, viņš jau divus mēnešus marinējās un nevar saņemties viņu pagatavot.
From:(Anonymous)
Date: 28. Janvāris 2007 - 17:55
(Link)
Ja jau divus meenesus, tad jau taadaas lietaas ka lapaas nekas vairs jeedziigs nebuus palicis ieksaa!
[User Picture Icon]
From:[info]labalapa
Date: 29. Janvāris 2007 - 00:01
(Link)
Aujasku vāra no DMT saturošiem augiem, tie var būt saknēs, mizās arī lapās
[User Picture Icon]
From:[info]latgalec
Date: 29. Janvāris 2007 - 18:37

?!

(Link)
WTF - kas tās par murgainām domām par opiātiem un adatām?!!? C'mon cik jums ir gadu?! Tas ir kaut kāds varas iestāžu joks jeb kā?

Ja sāk domāt par adatām, jābeidz lietot vispār, adata - pirmais lielais solis pretī nopietnai atkarībai!!!

Esmu pārsteigts... Kur ir visi normālie lietotāji, kuri eskperimentē saprāta robežās, nevis no sērijas "man viena čomene teica, ka E var ieskrūvēt pakaļā un tad veselu nedēļu smērā".... galva uz pleciem ceuprei?
From:[info]atreyu
Date: 29. Janvāris 2007 - 22:16

Re: ?!

(Link)
Bet es jau tieši saku, ka opiātus nevajag lietot. Amfetamīns nav opiāts.
From:[info]swimpis
Date: 30. Janvāris 2007 - 23:53

Re: ?!

(Link)
amfetamīns ir piderasopāts
[User Picture Icon]
From:[info]labalapa
Date: 1. Februāris 2007 - 15:29

Re: ?!

(Link)
Amfetamīns ir gopņiku nacionālais ēdiens
From:[info]atreyu
Date: 21. Februāris 2007 - 04:57

Re: ?!

(Link)
Amfetamīns ir arī svētais sakraments inteliģentiem dalbajobiem, kam gribās visu nakti spēlēt uz ģitāras Coja dziesmas un runāt ar draugiem par savām dzīvēm un filosofēt.
From:[info]kidijs
Date: 5. Februāris 2007 - 20:06
(Link)
well, var tikai cerēt, ka tu zini, ko dari.

Vēnās
Nāvēs

forša anagramma.
From:(Anonymous)
Date: 6. Jūlijs 2007 - 16:46

amfetamīns

(Link)
Lietojusi kādas 6 vai septiņas reizes tikai stimulam un enerģijai, kaifa nekāda nav, bet ir forša eiforija un jūties labi..vienīgais, kas man nepatīk pie amf., ka nākamajā dienā " kukainīsi skraida' pa miesu..ēst arī maz gribās, bet ,lai nebūtu pelēcīga seja un vitamīnu trūkums ēdu dārzenīšhus un vitamīnus(normālus).
Jaaa,protams, ir bišku tādas trīcošas rokas un sirsniņa dauzās reizēm, bet tā viss ok..labāk amfiku pamēģināt nekā extazy - no viņa var "kājas atstiept" aknas nenormāli čakarē salīdzinoši ar amfiku..
derētu pašai uztaisīt , tikai kā??? kāds nezin kā taisa amfiku..
From:(Anonymous)
Date: 3. Novembris 2007 - 15:09
(Link)
nu beidziet, tachu nevajag vispaar ar taadaam lietaam nodarboties, pashi aatraak dabuusiet sev galu, shaa vai taa.
From:(Anonymous)
Date: 11. Februāris 2008 - 21:52
(Link)
nez nez. amfiku snaukt taa ir cita lieta!!! panjmsim pa vienam celjam :) tik tiesham deretu zinat kaa tadu var pats uztaisiit. esmu visadus drankus meginajis, bet amfetamins ir visnormalakais, vai taa tautaa devetais vitamiins. mees draugu lokaa kad esam arpus majas amfetaminu saucam par bujaani, tad neviens nesaprot par ko ir runa!! vienigais jau gadu esmu apm reizi nedelja nemis to vitaminu, ar laiku kaifs cjut mazax, un laiks nemanami atri paskrien! inflacija tagad kapj bet amfim vel taa pati cena! 10 ls gramaa, vienigais ka pedeja laikaa baigi atjaukts ar visadam huinjaam!
From:(Anonymous)
Date: 16. Jūnijs 2008 - 03:06
(Link)
ārstējot virkni slimību var izmantot kaut silikāta līmi vai peļu mēslus. bet paceļas daži ?-mi: 1. cik veiksmīga sanāks ārstēšana? 2. vai blakusefekti nesanāks nelāgāki par slimību?
From:(Anonymous)
Date: 14. Septembris 2008 - 17:48

Narkotikas- amfietamiins, pervitiins, vints, paris reizes heroiins

(Link)
Visam tam es esmu izgājis cauri. Visaadi piedziivojumi man ir bijuši, gan labi, gan draugi pie padres ir aizgājuši. Pats tagad buhāju, bet juutu ka tas ir alkoholiskais genociids. LABRĪT LATVIJA , Beidziet . Jo kad viss beigsies, sapratiisiet to ka mēs esam palikuši savādāki.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.