P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


28. Janvāris 2007

(bez virsraksta) @ 02:16

[info]atreyu:
Mūzika: House Of Pain - On Point

 

Comments

 
From:(Anonymous)
Date: 28. Janvāris 2007 - 02:48
(Link)
amfetamīns ir diezgan foršs, ja vien spēj nekļūt atkarīgs no tā. un amfetamīna gadījumā tas ir ļoti vienkārši, jo tā lietošana nav jāpakārto dzīvei, proti, zem amfetamīna var darīt visu, ko tu dari, esot skaidrā. atskaitot 'nākošās dienas' sindromu, kaut gan pie paģirām arī var pierast, un, kā esmu dzirdējis, daži pat tās izbauda. no regulāras cilvēks kļūst viegli aizkaitināms.

ko lai saka. pamēģini, ja vien neesi nepilngadīgs. citādāk mani var iepērt izpildvara, jo, zinkā, tagad internets tiek leģitimēts.
From:[info]atreyu
Date: 28. Janvāris 2007 - 04:28
(Link)
Jā, amfiku es aizvakar pamēģināju un bija labi, sevišķi jau tikko ievadīju (vēnā). Es tikai domāju par to Ekstazī tabletes vadīšanu vēnā (vēl lielākas eiforijas cerībās) un vai tas nav bīstami? Viena meitene man teica, ka tā esot darījusi un tikusi totāli izsmērēta.
From:[info]atreyu
Date: 28. Janvāris 2007 - 04:36
(Link)
Bīstami, es domāju, tas varētu būt tāpēc, ka ja tā tablete nebūs pietiekami izšķīdināta un tur kaut kāds kripatiņš aizsprostos asinsvadu, tad pizģec laikam.
From:(Anonymous)
Date: 31. Janvāris 2007 - 09:49
(Link)
šajā apgalvojumā ir nopietna loģikas kļūda. proti — tas, ka lietošana nav jāpakārto dzīvei, padara vielu vēl bīstamāku no atkarības veidošanās viedokļa.

`nākošās dienas` sindroms ar laiku izstiepjas līdz "nākošo sešu mēnešu" sindromam, drīz pēc tam tas iestiepjas psihiatra kabinetā. tik pat lieliskas izredzes ir nonākt arī kardiologa vai neiropataloga kabinetā.

spēja izbaudīt atgājienus manā gadījumā neizrādījās nekas cits kā vien spēcīgi attīstīta spēja melot sev.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.