P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


26. Janvāris 2007

. @ 18:16

[info]terrible_lie:
Nedaudz materiāla pārdomām.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 26. Janvāris 2007 - 18:30
(Link)
no sērijas "ja tu esi idiots, tad tas nenozīmē, ka citi ir tādi" ;>
[User Picture Icon]
From:[info]swimpis
Date: 27. Janvāris 2007 - 14:01
(Link)
:D
From:[info]atreyu
Date: 28. Janvāris 2007 - 05:27
(Link)
Ir vienkārši tāda cilvēku kategorija kā padibenes vai augušie un dzimušie nelabvēlīgā vidē. Tādiem arī nav prātiņa pēdējā brīdī apstāties. Taču ir arī inteliģentie narkomāni, taisnība, daudz mazāk - mākslinieki, Eiro-parlamentārieši utt. Karoče - nelietojiet heroīnu un opiātus unn nekas tāds ar jums nenotiks. Šitie visi ir heroīna atkarīgie.
From:[info]ze
Date: 15. Februāris 2007 - 09:59
(Link)
Cilveekam, kas shad tad apeed vistas spaarninju vareetu paraadiit 200 kg smagu kretiinu, kuram dirsa pilna izguleejumu, bet vai tas noziimee, ka attieciigajam cilvekam, kursh shaadu maltiiti ietur reizi nedeelja buutu kaut kas kopiigs ar to 200 kg muljkji, kas to vien dara kaa rij?

Ir tachu taa, ka jebkura lieta kljuust par neveelamu tikai tad, kad tai piekjeras stulbs cilveeks. Tieshi taa ir ar narkotikaam un alkoholu - viss, kas var tikt atziits par neveelamu saistiibaa ar shiim vielaam, ir saistiits ar to, ka taas saak lietot cilveeki, kuri ir vienkaarshi no dabas ir stulbi un tad rodas gan paareedushies cilveeki bez dziiveem, gan paarnarkojushies idioti, kaa ateelaa redzamie.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.