P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


3. Janvāris 2006

ziedu sēklas @ 19:03

[info]ulvs:
Kādam ir bijusi pieredze ar ziedu sēklu patērēšanu? Laikam saucās "Morning glory", bija vēl kaut kādas no tās pašas sugas. Dzirdēju, ka LV tādas var dabūt. Eksperti saka, ka efekts ir ļoti līdzīgs LSD.
 

Comments

 
From:[info]filozofs
Date: 3. Janvāris 2006 - 19:20
(Link)
Visādos interneta veikalos redzēts nosaukums, tikai nezināju ka var arī LV dabūt. Kur Tev tāda informācija ?
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 3. Janvāris 2006 - 19:35
(Link)
No vienas paziņas, šaubos, ka pazīsti.

erowig.com saka:
Although LSA (auga sēklas satur to) is a schedule III substance in the United States, Morning Glory seeds and plants are sold at just about every nursery, garden store, or botanical supply store that you can find.

Tātad kārtējās pseidolegālās narkotikas.
From:[info]filozofs
Date: 3. Janvāris 2006 - 19:38
(Link)
Nuja, tagad tik uz priekšu ķemmēt Rīgas botānikas veikalus ;)
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 3. Janvāris 2006 - 19:57
(Link)
Sagatavošana:

1. Proceed with a water extraction from the seed meal (samaltās sēklas; 100-500 gab. devai): Soak the meal in water and then filter off the water with a coffee filter, discarding the filter and solid matter, keeping the water.

2. Evaporate all the water until only a brown sludge remains. Do this maintaining the lowest possible temperature since lysergic compounds break down at relatively low temperatures. If you have access to a vacuum pump, use it. If you can perform this processing 5-10,000 feet above sea level or higher, do so. Otherwise, try blowing a fan across a flat pan such as a cookie sheet or pizza pan.

Nesapratu. Man vajag kāpt kalnos, sekmīgi iztvaicētu to ūdeni?

3. When only sludge remains, redissolve it in alcohol, perform any shamanic rituals desired with this material, then filter again and drink.
From:[info]filozofs
Date: 3. Janvāris 2006 - 20:02
(Link)
Piezīme par augstumu ir sakarā ar fīču, ka pie zema spiediena ūdenim vārīšanās temperatūra (tātad arī iztvaikošanas) ir krietni vien zemāka, nekā tas ir normālā spiedienā. Droši vien domāts, lai varētu droši iztvaicēt ūdeni nenogalinot visu prieciņu.

Taču neviens neaizliedz nolikt kastroli vienkārši kaut kur istabā un gaidīt kādas pāris dienas.
From:[info]likvidet
Date: 3. Janvāris 2006 - 19:58
(Link)
es par to pašu kādu laiku atpakaļ gribēju uzzināt. latviski morning glory tulkojas kā rīta svētlaime? jāuzprasa kādai puķu tantei, varbūt omei, viņa noteikti zinās vai var dabūt.
[User Picture Icon]
From:[info]xoox
Date: 3. Janvāris 2006 - 20:18
(Link)
Šitās Latvijā neaug. Var mēģināt lietot ergotu, jeb rudzu "melnos ziedus", tos gan, paķemmējot vasarā rudzu laukus, var dabūt. Vienreiz jaunībā apēdu kādus 100, neko vairāk kā vieglas krāsu halucinācijas, dullu galvu un pēcāk vemšanu nedabūju..
[User Picture Icon]
From:[info]xoox
Date: 3. Janvāris 2006 - 20:19
(Link)
Bet vispār viņi var būt arī bīstami, iesaku palasīt literatūru.
[User Picture Icon]
From:[info]nihilant
Date: 4. Janvāris 2006 - 00:31
(Link)
ļoti neiesaku. neko vairāk par stabilu vemšanas refleksu no domas par šīm sēklām vien dabūt nevar. ir arī pozitīvās pieredzes piemēri, taču arī tajos parādās tādi atslēgvārdi kā "vemšana" un "slikta dūša".
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 4. Janvāris 2006 - 00:38
(Link)
No dzīviem cilvēkiem esmu dzirdējis pozitīvas atsauksmes. Varbūt nepareizi gatavojāt?
[User Picture Icon]
From:[info]nihilant
Date: 4. Janvāris 2006 - 00:42
(Link)
nu, gaidīšu kādu labu piemēru no jūsu puses. cerams, ka ar padalīsieties ar komentāriem!
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 4. Janvāris 2006 - 00:50
(Link)
par šadām diy lietām nerakstīt komentārus būtu elles grēks.
[User Picture Icon]
From:[info]nihilant
Date: 4. Janvāris 2006 - 00:54
(Link)
nezinu kā viņiem ir ar grēkiem ellē, bet uz zemes šādu rīcību visdrīzāk varēku klasificēt kā mazpiedodamu.
[User Picture Icon]
From:[info]zhagata
Date: 4. Janvāris 2006 - 12:17
(Link)
Morning glory is one of several annual dicot climbing plants of the following species, all belonging to the Convolvulaceae family and grown in blue, pink, purple, red, or white blooms. See also Ipomoea.

As its name implies, morning glory flowers, which are saucer-shaped, open at morning time, allowing them to be pollinated by hummingbirds, butterflys, bees and other daytime insects and birds. The flower lasts for a single morning and dies in the afternoon. New flowers bloom each day. The flower color usually starts to fade a couple of hours before the petals start showing visible curling. They are partial to full sun throughout the day, and mesic soils.

The seeds of many species of morning glory contain d-lysergic acid amide, ergoline alkaloids better known as LSA. Seeds of I. violacea and R. corymbosa are used as hallucinogens. They are about 5% to 10% as potent as LSD. To discourage morning glory's use as hallucinogenic drugs, some commercial seed producers have started treating seeds with a chemical that will not wash off. This chemical has been known to cause vomiting, nausea and abdominal pain. Typically some form of a warning or notice is printed on the package if seeds have been treated.

Morning glory is also called asagao (in Japanese, a compound of 朝 asa "morning" and 顔 kao "face"). It was first known in China for its medicinal uses, due to the laxative properties of its seeds. It was introduced to the Japanese in the 9th century, and they were the first to cultivate it as an ornament. During the Edo Period, it became a very popular ornamental flower. Aztec priests in Mexico were also known to use the plant's hallucinogenic properties to commune with their gods (see Rivea corymbosa). In recent years, it's become abundant in North American gardens. It's treated as a perennial in many tropical areas and as an annual in colder climates.

Las;it trešo rindkopu :P
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 4. Janvāris 2006 - 14:46
(Link)
Es domāju, ka austrumeiropā tik traki nebūs. Pietam lasīju, ka sēklas varot mazgāt ar visādiem tīrāmajiem līdzekļiem, pēc tam, protams, jānoskalo.
[User Picture Icon]
From:[info]niksyee
Date: 10. Janvāris 2006 - 14:53

seekla

(Link)
Nu jaa , shitaa manta btw aug gan latvijaa tikai citaa markaa un nedod seeklas tas ir tas augs kursh vijas gar seetaam ar gaishivioleetiem smarzhiigiem ziediem...vispaar man ir elektroniska enciklopeediija no www.totse.com, ko papildinaaju un paarveidoju par psihoaktiivaam vielaam, paaris jau shaa kanaala koleegji mani paziist ar plasho zinaashanu loku sveicieni xoox un kbrgs...baigi labi ka seerfojot uz shitaadu fiichu uzraavos...bet nu shito neiesaku..par shito taads nekaads baigi caurejaa un vemshanaa var iedziivoties...labaak tad havaju lielaa un mazaa roze kur LSA respektiivi lizergiinskaabes baaze ir normaalaa un kvalitatiivaa liimenii, bet nu to jaamekle ASV shopingu lapaas kaadreiz biju atradis pa 20 -40 doljiem principaa visu var nopirkt..man jau taas teejinjas halucinogeenaas un kawa kawa sakne..briinishjkiigaakaa vira, bet maitas ES aizliedza ar jaameklee aarpus..so..veel tiekamies uz domu apmainju..neesu te veel pieshaavies, pervij denj..:))
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 11. Janvāris 2006 - 00:12

Re: seekla

(Link)
Tieši tāpēc tās sēklas jānomazgā ar kaut kādu mazgājamo līdzekli. Kaut kā tā, lai to indi, ar ko apsmidzinātas, dabūtu nost.
From:[info]swimpis
Date: 28. Februāris 2006 - 21:18

sēklijsēklis

(Link)
Yo, te nu uzrodās kāds,kurš ēdis un ar visām indēm un vēmis un nevēmis,bet trakumu noķēru, hail to morning glory....
From:(Anonymous)
Date: 7. Maijs 2008 - 20:40
(Link)
ir tādas Hawaiian Baby Woodrose Seeds kas satur to pašu vieliņu;) abas bez problēmām var nopirkt www.ebay.com
From:(Anonymous)
Date: 15. Augusts 2011 - 17:32

Morning Glory

(Link)
noobz )

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.