P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


21. Septembris 2005

(bez virsraksta) @ 01:10

Comments

 
From:(Anonymous)
Date: 21. Septembris 2005 - 10:30
(Link)
Kādēļ Tev ir sajūta, ka dxm velk uz līmes ostīšanas pusi?]

Un par riekstiem, izklausās jau interesanti, tikai es nevaru iedomāties to devu, kas vienam cilvēkam ir jāapēd, lai sajustu kkādas izmaiņas, tādēļ, ka savā laikā ir bijusi spēcīga atkarība no šitiem un ēsti viņi tika paciņa pēc paciņas.
[User Picture Icon]
From:[info]kimmii
Date: 21. Septembris 2005 - 14:21
(Link)
jo dxm ir brīvi pieejams un veselībai īpaši nevēlams + tāda kā epidēmija tieši zem/ap 16 g. (atceramies līmes epidēmiju) un iedomajamies tagad.. staigā bērni ar burciņām kā saldējumiem un tik iemet rīklē pa tabletei. pēc tam redz murgus etc//

erowidā lasīju, ka viņi ēdot sākot no pāris g. līdz pat 50. iespējams, te nopērkamais muskatrieksts ir ar zemāku psihotropisko efektu.. nu es nezinu :) bet kā tu nonāci līdz atkarībai? un kādus efekti/defekti izjūtami šīs garšvielas varā esot? :)
From:(Anonymous)
Date: 21. Septembris 2005 - 15:10
(Link)
Man gan tieši liekas, ka retais, it īpaši Tevis minētajā vecuma grupā, zin kko konkrēti par tādu lietu. Esmu dzirdējis cilvēkus runājam par to, ka klepus zāles 'dolbī' un tamlīdzīgus tekstus, taču neviens no viņiem nav gājis uz aptieku un provējis visas markas pēc kārtas. Un kas vēl man liekas zīmīgi ir tas, ka tikai kādam trešajam (pēc maniem novērojumiem) patīk DXM efekti. Pārējie atzīst, ka tas viņiem neiet pie sirds un ka viņi labāk 'nodarbojas' ar citām vielām. Bet nu lab, varētu likties, ka es aizstāvu DXM, kas tā nemaz nav ;)

Atkarība.. tāda pilnīgi parasta, psiholoģiska. Tāda pati kā no saulespuķu sēklām, bulciņām, konfektēm, šokolādes un vēl sazin no kā. Kaut gan nevar jau droši zināt, varbūt tur kāda ķīmija arī ir iesaistīta..
From:(Anonymous)
Date: 21. Septembris 2005 - 15:40
(Link)
Kļūda, kļūda!

Atvainojos. Es nedaudz sajaucu muskatriekstus ar citiem riekstiem. Nja, bet ieēst pliku garšvielu... mmm.. bvēēē.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.