Jūnijs 29., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
sickboy
10:12
Par šo tēmu jau ir bijis te rakstīts, bet es gribu publicēt labāko metodi, kādu esmu lasījis:


"Es vēlos jums sniegt pārskatu, kas patiesībā notiek ar šīm bailēm savstarpējās attiecībās, dodot iespēju smelties gudrību par to, kā gūt brīnišķīgu savu fantomu atklāsmi. Atsauciet atmiņā tos cilvēkus, kas jums sagādājuši uztraukumus; iedomājieties viņus reāli savā priekšā. Atsauciet atmiņā tos, kas jums pagātnē ir nodarījuši ļaunu, nostādiet viņus savā priekšā, skatieties uz viņiem un tad mīliet viņus par to, kas viņi patiesībā ir. Piedodiet viņiem un gaidiet, kas notiks. Viņiem nav jāatrodas personīgi jūsu priekšā, bet tā būs karmiskā mācību stundas enerģija. Pirmkārt, pazudīs melnais balons. Jūs varēsiet saņemt balvu, kas atrodas tā iekšienē, un karma tiks atbrīvota, tā aizies uz visiem laikiem. Otrkārt, karmiskajai enerģijai izgaistot, šie indivīdi jūs vairs neskars. Trešais solis ir visgrūtāk izskaidrojams – karmiskajam atribūtam pazūdot, šie pārējie „spēlētāji” uz apmācības skatuves īstenībā kopš šā brīža izmainīs savu attieksmi attiecībās ar jums. Vai jūs uz viņiem iedarbojāties? Absolūti. Kā gan viņi var zināt, kas ir noticis? Ticiet man, viņu daļa, kas viņiem pašiem ir slēpta, zinās to uzreiz.
Iedomājieties: kā tas būtu, ja jūs kā vecāki pārģērbtos biedējošā kostīmā un parādītos sava bērna priekšā, un tīšu prātu biedētu viņu atkal un atkal... Vai tas būtu darīts ar mīlestību un nodomu padarīt bērnu stiprāku? Turklāt jūs nekad neatklātu savu patieso seju. Tas ietekmēs visu bērna dzīvi, un bērnam būs „fantomas bailes”. Tas patiesi būtu ļoti sarežģīti. Faktiski lielākā daļa no jums to nekad nedarītu, jo tas būtu pārāk liels upuris – redzēt savu bērnu ciešam un baidāmies, un jūs to nevarētu izturēt.
Tie uz Zemes, kas jums visvairāk nodarījuši pāri, kas jūs sarūgtinājuši vai satraukuši un kas jūs ir apbēdinājuši savstarpējās attiecībās, piekrita to darīt aiz patiesas mīlestības, noslēdzot līgumu ar jums, pirms jūs ieradāties. Tie ir jūsu brāļi un māsas garā pat tagad, atrodoties šeit, un viņi jums to nekad neatklās. Kad jūs aiziesiet, jūs viņus redzēsiet un mīlēsiet, jo loma, ko viņi spēlēja, bija tiešām pārliecinoša! Viņi mīlēja jūs tik ļoti, ka bija gatavi pieņemt negatīvo lomu, lai padarītu jūs stiprākus. Saprotiet TAGAD mīlestību, kas no viņiem prasīja to darīt, un mīliet TAGAD viņus par to. Neapšaubāmi arī jūs esat kāda ienaidnieks, negativitātes mērķis kāda cita mācību stundai, spēlējot mainītās lomās. Kā jūs jutīsieties, kad jums šī persona pilnībā piedos? Vai tas jūs ietekmēs? Kā jūs izturēsieties? Patiesība ir tā, ka jūs pavisam noteikti to sajutīsiet; dziļi iekšienē jūs jutīsiet gandarījumu, ka esat izpildījis uzdevumu otra labā, un jūs kopš tā brīža patiesi jutīsieties citādi attiecībā pret šo personu, pat, ja jūs viņu nekad vairs neredzēsiet."


(No grāmatas "Kryon. Nedomā kā cilvēks")

(1 jau domāja labu | ir laba doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]optimiste
Date:31. Jūlijs 2010 - 20:46
(Link)
Šādi aprakstīta piedošanas metode ir arī NLP tehnikās. Lai vai kā, no pieredzes varu teikt - tas strādā. Vēlu veiksmi!
Domā labu! -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jauno psiholoģiju centrs
NLP Centrs
Franču hipnoze

> Go to Top
Sviesta Ciba